Konu
:
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
214
Prof. Dr. Sinsi
freeman_911_
Nickli Üyeden Alıntı
2 yıldır bu sitede hayalet gibi dolaşıyorum
çare bulmak için
aylaca dua ettim hala ediyorum
ama artık ölmemek için
beni seven insanlar var
ailem var onları bırakıp ölmeyi kendime yediremiyorum
ama bazen sinirlenip intiharın eşiğine geliyorum
1 yıldır alkol almıyorum gunah die değil kontrolumu kaybederim diye
kendimi öldürürüm die
ama gun geçtikçe eriyorum dertlerim bitmek bir yana dozunu her geçen gun artırartk devam ediyor
Arada bir bitmişler gibi davranıp sonra tekrar karabasan gibi üztüme çöküyorlar ettim duaların tek karşılığı olan dayanma gucunu yerle bir ederek
kimseye bişe anlatmıyorum en yakınım bile bilmez kimse bana acısın istemiyorum devamlı guluyorum cok mutluyum diyorum
önceleri anlatırdım herkese bilsinler aaa gerçekten mi çok üzüldüm desimler die ama baktım ki zamanla beni küçümsemeye benden uzaklaşmaya başladılar
ve şimdi artık düzelemeyek kadar parçalamış ruhum yalnızca ailesi için yaşayan ben bu gamla acıyla onlara faydalı olamayacağımı düşünüyorum
elbette varlığımın yettiğinin bilincinde ölmeye sebeb arayarak
belki intihar etmeliyim belki ozaman kotu bir ruyadan kalkar gibi birden yatağımdan doğrulurum bi bardak su içip koyu bi ruyaymış derim
çünkü hala hayatın bu kadar acımasız herşeyin bu kadar kotu olabileceğine inanmıyorum binlerce kanıt varken
neden yazdım bilmiyorum belki biri çıkarda şaka yaptık oğlum lan der diye belki bir dua verirde geçmişim değisir die belki belki ALLAH bana mermamet eder die belkide sadece paylaşmak için
canım kardeşim hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruz
eğer sen bu sınavların başında korkup çalışmazsan başarılı olamazsın ve o sınavı geçemezsin
ilk önce sınavdaki kolay sorulardan başla
ozaman diğerlerinide yaparsın
ayrıca bence değerini bil Allah sevdiği kuluna dert verirmiş
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul