Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #215
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

TEMK Nickli Üyeden Alıntı

Gençlik yıllarımda bir aşk yaşamıştımKötü bir deneyimdiSüründüm,hor görüldüm,reddedildimUlan 3 paralık adamın neyine zaten aşık olmak dedikçe bunaldımO zamanlar Allah'a yakınlığım muazzamdıDualarım vardı ve dinmeyen göz yaşlarımSonra ne mi olduGerçekleri kullanmayı öğrendimBu dünya için yaşamaya karar verdiğim gün,para beni ben para yı çektimAşk dediğin şey zaten bitmişti içimde ama ben bitirdikçe başkalarının içinde aşklar başladı bana karşıUzaklaştım ve dualar yerine başka şeylere sığınır,onlarla tutunmaya başladım hayataHırs,Cesaret ve AzimBunlar bende kontrolsüz gelişen özellikler olduAma sen bunları düşünmeİntikam almak için yıllarımı verdim ben ve aldımAma hissizleşmiş bu vücut cidden hiçbirşey hissetmedi,karşımda birileri göz yaşı dökerkenDuaların Hiç bitmesin,Allah yardımcın olsunVe hoşgeldin hayatın gerçeklerine

Bence ne sen kazanmışsın ne de onlarAsıl intikamı yaşayarak alıcaktın benceOnlara inat dualarınla ve çizdiğin yollaPara pul mutlu ediyor mu sence?İntikam tatlıdır herkes almak ister ama bence her şeyin bir dönüşü varEğer ki mutsuzsan şu an kendinden yeni bir yol çiz bence mutluluğa açılanHırs,cesaret onların istekleriBenim istediğim saf mutluluk onu da kendimde bulacağım ve Allah'ta bundan böyleÇok daha fazlaHayatın gerçekleri hep yüzüme vuruyor sanırım ama görmemezlikten geliyorum halaGerçekler acı ve bu yüzden yalandan da olsa insan azıcık da olsa mutlu olmalı

Alıntı Yaparak Cevapla