06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
T E M K Nickli Üyeden Alıntı
Gençlik yıllarımda bir aşk yaşamıştım Kötü bir deneyimdi Süründüm,hor görüldüm,reddedildim Ulan 3 paralık adamın neyine zaten aşık olmak dedikçe bunaldım O zamanlar Allah'a yakınlığım muazzamdı Dualarım vardı ve dinmeyen göz yaşlarım Sonra ne mi oldu Gerçekleri kullanmayı öğrendim Bu dünya için yaşamaya karar verdiğim gün,para beni ben para yı çektim Aşk dediğin şey zaten bitmişti içimde ama ben bitirdikçe başkalarının içinde aşklar başladı bana karşı Uzaklaştım ve dualar yerine başka şeylere sığınır,onlarla tutunmaya başladım hayata Hırs,Cesaret ve Azim Bunlar bende kontrolsüz gelişen özellikler oldu Ama sen bunları düşünme İntikam almak için yıllarımı verdim ben ve aldım Ama hissizleşmiş bu vücut cidden hiçbirşey hissetmedi,karşımda birileri göz yaşı dökerken Duaların Hiç bitmesin,Allah yardımcın olsun  Ve hoşgeldin hayatın gerçeklerine    
Bence ne sen kazanmışsın ne de onlar Asıl intikamı yaşayarak alıcaktın bence Onlara inat dualarınla ve çizdiğin yolla Para pul mutlu ediyor mu sence?İntikam tatlıdır herkes almak ister ama bence her şeyin bir dönüşü var Eğer ki mutsuzsan şu an kendinden yeni bir yol çiz bence mutluluğa açılan Hırs,cesaret onların istekleri Benim istediğim saf mutluluk onu da kendimde bulacağım ve Allah'ta bundan böyle Çok daha fazla Hayatın gerçekleri hep yüzüme vuruyor sanırım ama görmemezlikten geliyorum hala Gerçekler acı ve bu yüzden yalandan da olsa insan azıcık da olsa mutlu olmalı
|
|
|