Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #217
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Çok üzgünüm ve mutluluğum kursağımda kaldıHer şey ters gidiyorArkadaşlarımdan nefret etmeye başladım,kendimden ve her şeydenUzun zamandır yalnızım ve bu benim suçummuşNeden?Etrafa gözlerimi açmıyormuşumEtkilendiğim biri var oysa ki ve gerçekten beni üzmeyen tek insan oO da benden etkileniyor kendi de söyledi ama tek derdimiz oldukça uzaktayız birbirimizeİnsanlar benle yarışıyor,yalnız olmama laf ediyor,ilgi alanlarıma şakayla bana göre bildiğiniz alay ediyorBıktım nefes almaktan bile soğudumBu da yetmezmiş gibi para biriktirmeye çalışıyorum bilgisayarım çöker ardından da başka bir şey bozulurNedir benim bu alınyazım?Anlamadım kiÇocukluğumdan beri mutsuz mutlu bir hayat sürüyorum ve ucundan yakalamışım mutluluğu onla bile suçlanıyorumPembe gözlüklerle bakıyormuşum hayataBen hep Allah'a inandım bazen şaştım ve tövbe ettimGüzel ve dürüst yaşamaya çalıştım azap dünyasımı bu nedirAllah'a soruyorum nerdesin?Sana inanmayanlar gülüyor bu hayattaİnançla sana sığınıyorum ama hep benle uğraşan insanlar gülüyor ve kendi hayatları düzeliyor diye başkalarının hayatına burun sokan onu da geçtim yalnızım diye suçlanan ben olyorum?Biri bana yardım etsin lütfen çok bunaldımBildiğiniz ferahlatıcı moral verici en azından bu insanların bana saygı duymasını sağlayacak,bana moral ve destek verecek dualar var mı?Nolur yardım edin gerçekten artık çığlığı basasım kendimi yokedesim var
Alıntı Yaparak Cevapla