Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #228
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

buyu var dıyorlar benım o hasta halım onun o cınnet halıde onu gosterıo sırkeyı eve boca ettım neler yapmadım kı esımdekı bozulmuo of allahım of yeter kurbanın olayım kurtar benı nasıl onu mucıze dıye verdıysen nasıl aldıysan yıne verıver dızının dıbınde oturcam
--------------------

cypriot Nickli Üyeden Alıntı

bilmiyorum belkide vardır geçmişinde birşeyler ne bileyim bir ah almışsındır bişey olmuştur ama önemli olan bu değil
şuanki nedenler ise işte senin zayıf olman
ben sana desemki gel sana büyü yapıcam 500 tl ver bana kocan dönücek,gelicek durumdasın
ama bunlarla halledemezsin
onumu istiyorsun
düşün o insan senin bebeğini aldırmanı istedi seni rezil etti herkese hayatının en kötü günlerini yaşattı

dava açmıyorsa sen aç
çık karşısına ben artık bitiriyorum de
zor olsada yap bunu
belki acı çekiceksin ama senin bebeğini istemeyen bir insanla ömür boyu devam edemezsin
kader diyip yoluna bakıcaksın

neden e gelince
emin ol sokakta herhangi bi yerde kolu bacağı olmayan parası işi evi olmayan o kadar insan varki
neden demek için senin sıraya girmen gerekir canım

bugün eve dönerken e-5 de yolun ortasında 2 tane ayakkabı vardı çocuk ayakkabısı
belliki kaza olmuş çocugun ayakkabıları fırlamış ayağından
belkide rabbim yardım etsin ama öldü
daha en fazla 15 dir
oda neden diyodur ama kader

sen güçlü olmalısın Allah sana iki kol iki bacak vermiş muhtaç değilsin kimseye sağlıklısın ayakta durabilirsin
bunların kıymetini bil ve önüne bak
kim bilir belkide bunlar bile olmazdı
o yüzden güçlü ol kendine gel ve yoluna devam et

iişte durumumu bılmedıgn benı tanımadıgın ıcın farklı bı yorum getırmıssın ama oyle kolay deıl dedıgm gbı belırszlık benı bıtırdıayrıca parayla yaptrcak ınansam olsam dolu etraf medyum bana bırkac kısı yardım etmeye calısdı oda karsılıksz okdr da deıl onyargıyı bırak lutfen

ben burda farklı bırsey ıcın yardım ıstedım neolursun bole yazıpda yardım edecek olanları itme

dedıklerın dogru ama anlattgn kız ben deılımsukur kısmını kımse bılemez benım anlattgm ıstedgm farklı bırsey neyse ıyı sabahlar

Alıntı Yaparak Cevapla