Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #232
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

sevgili katre_sua,
sanırım evlilik gibi bir olay ve çoluk cocuk yok arada arkadaşımsana derim ki boşver gitsin aptalın tekiymiş o adam okadarama anladıgım kadarıyla gururun çok kırılmış ama sakın bana dönmeli diye şartlama sakın kendinibelkide hayırlısıydı bu ilişkinin bitmesi bol bol dua et Allahın acılarını dindirmesi ve sana dogru yolu göstermesi içinben dualar sayesinde ayakta durabiliyorum çünküeşim 2 yaşında dünyalar güzeli bir oglum varken ve görünen hiç bir sorun yokken beni artık sevmedigini ve boşanmak istedigini söyledi ve beni tekedip gittişoka girdim hazmedemedim yaşadıklarımı çünkü haketmedim kesinlikle hep onun üstüne titredimherneyse o çekti gitti ben depresyon ilaçalrı felan almaya başladımsonra birgün hayatında biri oldugunu ögrendim ve kendime geldim degmez dedim bu adam için degmez ve kendimi ibadete verdimkocama hidayet ver Rabbim dedim2 hafta önce bana terkar döndü canım cicim konuşuyor gene hiç birşey olmamış gibi ama bende birşeyler bitmiş gitmişsanki deliler gibi dönmesini isteyen kadın ben degildim

Alıntı Yaparak Cevapla