Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #237
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Arkadaşlar ben üye olali bir kaç gün oldu çok site gezdim ilk defa buraya üye oldum

14-15 yil önce hamileliğimin 7 Ayinda normal kontrolüme gittik eşimle Doktor ultrasonda bakti ve kiziniz olacak dedi Eminseniz alişverişini yapicam doktor dedim Sonradan kiyafetleri değiştirmeyelim dedim şakayla Kizkiz dedi doktor Ben çok sevindim kiz olacak diye Eşiminse yüzü asildi Sende siradan erkek takintisi olan babalardanmisin dedim eşim öyle bir şey söylediki bende hak verdim Dediki burasi türkiye başinda bi ağbisi olsun isterdim caydirici olur üstelik bize bişey olursa kardeşini korur kollardi dedi Arkadaşlar ben hanefi mezhebindenim çok dindar değilim ama elimden geldiğince allaha, peygambere ve kurana uygun yaşamaya özen gösteriyorum Neyse o gece rüyamda yüzünü görmediğim birileri geldi ve sol tarafima kalbimin üzerine sira sira altin taktilar osmanli paşalarininki gibi Ve hzali'nin kilici zülfikari gördüm üzerinde iki veya üç satir arapça yazi vardi Bana oku dedilerbende okuyamam çoktandir kuran okumuyorum yanliş okuyabilirim dedim Bana tekrar oku dediler Ben çata çata zar zor heceler gibi okudum Bir iğde ağcinin altindaydim Ertesi sabah bu rüyanin etkisiyle işe gittim Işyerindeki kiz arkadaşim gaziantepli inançli biriydi Ya ben bir rüya gördüm dedim Bir gün öncesinde arkadaşlar doktordan gelince sormuşlardi cinsiyeti ne diyebende hepsine kiz demiştim Neyse arkadaşim hayirdir anlat dedi Ve bana dediki sana nişan takmişlar oğlun olacak dedi Ama doktor kesin kiz dedi dedim Hayir sana malum etmişler kesinlikle oğlun olacak dedi Kilicin üstünde sana okutulanlarsa o çocuğun kaderi olacak dedi Bir ay sonra rutin kontrolde doktor dediki cinsiyetini söylemişmiydim dedi bende evet kiz demiştiniz dedim Hayir kesinlikle oğlan dedi ve net bişekilde bana ve eşime gösterdi şok olduk Doğum zamani geldi 4,5 kg Ve 53 cm bile oğlan verdi allah bana ücretsiz izne çiktim Oğlumun altini değiştirirken uykuluydu ve bi siçradi Sanki boşlukta düşüyo gibi çiğlik atmaya elleri ve kollari havada düşüyomuş gibi oldu Bende çaresizlik içinde sarildim ona bende neyacağimi şaşirip ağlamaya başladim Alt katimizda çocuk uzmani oturuyordu Ona götürdüm adam evde yoktu çaresiz eve geldim Neyse çok dağitmayim geç otudu geç konuştu doktorlar normal dediler hep Ama ben bir gariplik hissettim hep çünkü akranlarindan geçti biçok şeyi Yillar geçti eşimin yurtdişi görevi gereği yurtdişina çiktik 1 yaşinda yürümesine rağmen herşeyi hizliydi 2- 2,5 yaşinda harfleri rakamlari yazmaya başladi 3-3,5 yaşinda okumaya ve 100000 ne kadar şakir şakir yaziyordu Bulunduğumuz ülkenin dilini konuşmaya başladi ben tek kelime bilmezken televizyondan öğrendi Ama bu da problem oluyordu onun söylediğini anlamiyordum Bişey istiyodu ben ne aklima gelirse getiriyordum Bu sefer anlatamamanin hirsiyla ağliyordugelen türk arkadaşlarimiz şok oluyorlardi yazip okumasina oranin dilini konuşmasina Bu arada ondan 1,5 yaş küçük kizkardeşi oldu Onu hat safhada kiskaniyordu Onu çok sevmesine ve ona bişey yapmamasina rağmen bize karşi soğudu çok da özen göstermemize rağmen Eşim o kiskanmasin diye onu ben başka odaya götürünce doya doya sevebiliyordu kizini Ama ister istemez kizin bakimina onun yaninda yardimci oluyordu bana Ikisi de bebek bense harap durumdaydim çok sinirli olmuştum Bunlar yetmezmiş gibi maddi manevi hiçbir problemimiz yokken eşimle kavgalarimiz başladi Dişarda çok iyi olan adam evde kilin teki oluyodu sürekli beni eleştiriyor ve üzerime geliyodu çocuklara karşida soğuk ve uzak bi adam olmuştu Bense çaresiz bu kadar sikintiyla bütün gün evde olanlara kafayi takip sinirlaniyordum Ayrilma aşamasina geldik Ama tek bi geçerli sebebimiz yoktu Arada oturup konuşuyoduk Hala birbirimizi çok seviyorduk Neyse tesadüf sonucu büyü yapildiğini öğrendik ve uzun uğraşlardan sonra düzeldik Türkiyeye kesin dönüşümüzde oğlumu hacettepeye götürdük önce üstün zekali sandilar Sonra aci gerçekle yüzleştik oğlum otistikmiş üstelik hiperaktifti Ama tüm özellikleri uymuyordu Bu arada yurtdişinda bacağinin birnde ağri oldu aylarca doktorlar incelediler hiçbirşey bulamadilar Geceleri uyaniyordu ağriyla gözlerini açamiyordu ama sicim gibi yaşlar döküyordu acisindan Hastahaneye yatiralim dedi yabanci doktorlar gece bide biz görelim ağrili halini dediler Yatirdiğimiz gece babasi kaldi yaninda ben bebekle eve geldim yasin süresini açtim Ey allahim hristiyan bile olsa şu doktorlara yol göster bunun sebebini bulmalarina yardim et şifa ver dedim hem ağlayarak okudum Aylarca uyumayan o çocuk o gece bir-iki kez inlemiş dönmüş ama uyanmamiş üç gün okudum çoğum tamamen iyileştia ama bunun sebebini hala bilmiyoruz tabi Ankaraya izinli geldiğimde zekiliğine akrabalarda haset ettiler çocuk gene ayni oldu çok pahali bi özel hastaneye götürdüm üç günde tüm param gitti ve bişey bulamadilar çocuğun bacağini boydan boya alçiya aldilar sebebiyse hareketini engelleyip aci hissetmesin diye çünkü en ufak harekette ağlayip dizini tutup bağiriyorduhastanenin önünde oğlum kucağimda bi bankta saatlarce ağladim bu nedir allahim diye Eve gelince bi taniğimizla bi cami hocasina gittik sadece geçmişe bakiyo muskacilardan değil temiz bi insan dedi Gidince sen sakin hiçbişey anlatma dedi Sadece isimleri söyle o kitap açiyo dedi Gittik ve aynen anlatmadim adam aylardir çektiklerimi ve yaşadiklarimi oğlumdan, bana görmüş gibi anlatti Meğerse nazar olmuş ve nazar kemiklerine kadar işlemiş Eve geldim güzel apdest alip yasin okudum üç gün hiçbirşeyi kalmadi çok şükür arar ara oldukça okudum çok şükür kurtulduk

şu an oğlum 14,5 yaşinda çok güzel bi yüzü var bu yaşina rağmen 180 cm Boyunda anormal yakişikli bi çocuk Arkadaşlik kuramiyo Konuşmasi sikintili içine kapanik hirçin ve aşiri sinirli Ergenlik filan dicem ama hep böyleydi Insanlardan kopuk çocuklarsa dalga geçip hirpaliyorlar Oda dahada korkak ve yanlizlaşiyor ne yapacağimi şaşirdim çok üzülüyorum Yardimlarinizi ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar Bide rüyadan gerçekten anlayan arkadaş varsa yardim etsin bana şimdiden teşekkürler Allah benim yaşadiklarimi düşmanima bile yaşatmasin

Alıntı Yaparak Cevapla