06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)
serap_üzgün Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar valla benmkı kaç kere dondu ama hep sonu ayrılık ya anlamadım gıtıı bence sızde bosverın valla ALLAH saglık versın  
Sana bir kaç tane tavsiyede bulunayım o zaman
''İnsanın mutsuzluğu konusunda masum olduğuna inanması kadar büyük suç olamaz '' demiş ünlü bir düşünür
İnsanlar uzun süre ilişki yaşamadıklarında karşılarına çıkan ve hoşlandıkları birisine aşık olabilir veya öyle hissedebilirler Fakat bu düşünceler gelip geçicidir Önemli olan sizi mutlu eden birine ne kadar değer verdiğinizdir Aşkta fedakarlık olursa,ilişki belirli bir süre sonra bozulur Çünkü fedakarlık bir beklenti içinde olur Ondan sevgi istiyorsanız sevgi verin Sözünüzü dinlemesini istiyorsanız,sözünü dinleyin Bu size ya ondan yada başka bir yerden dönecektir
--------------------
Murat_25 Nickli Üyeden Alıntı
şimdi ben bunu buraya yazıcam moderatörler kitleyecek yine çözüm olmayacak Ya arkadaşlar derdim çok ama çok büyük 5 yıl beraber olduğum insanla ayrılalı 3 ay oldu Çok feci kavga ederek ayrıldık annesi filan da girdi işin içine O gün bugün bi kez olsun aramadı beni aramadı Tlf numarasını değişmiş yollarını değişmiş Bugün bayram belki arar dedim arayan olmadı 3 aydır geceli gündüzlü dua ediyorum sürekli Bu nasıl bir acı arkadaşlar ya inanın bunları yazarken bile ağlıyorum Acımı anlatamam yolda yürürken, uyurken, yemek yerken sürekli sürekli ağlıyorum Allahım sana isyan değil rabbim haşa ama ya benim canımı al, ya da onu bana hayırlsıyla dönder ver rabbim Bitsin bu çilem Anlatılır gibi değil kimse ya hiç kimse düşmanım yaşamasın yaşadıklarımı Izdırabımı bi ben bilirim bide beni yaratan rabbim başka kimse değil Anladım ki bitmeyecek bu çilem böyle eriyip gidicem Boşver diyorum unut diyorum yapamıyorum 3 ay olmuş biraz olsun dinmez mi acım Yok daha da katlanıyor Ne yapacam ben bana bi akıl veren yol gösteren olacak mı Rabbim çıkaracak mı karşıma birisini bana yol gösterecek elimden tutacak birisini Ölümü bile düşünüyorum arkadaşlar inanın taşıyamaz oldum ben Yazık bana da yüzüm gülmez oldu bu siteden bir sürü dua ediyorum sürekli
--------------------
ya 1 kişi yokmu burda bana yardımcı olacak allah rızası için
Anlattıklarını okudum ve değerlendirdim Doğum tarihi gün,ay ve yıl şeklinde verirsen daha detaylı açıklama yapabilirim sanırım
Şimdi düşüncelerinin seni yönetmesine izin vermişsin ve akıntıda sürüklenip,gidiyorsun Yardım için yaşadıklarından ve ayrılırken yaşadığın diyaloglardan haberdar olmak gerek Dua etmek çok güzeldir,fakat eğer seni sevmesi için dua etti isen,sen ona daha çok bağlanırsın Aklıma şuan fazla birşey gelmiyor
--------------------
qontes_18 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben 3 ay once biriyle tanıstım daha dogrusu bu bızım uzaktan akrabamız ve bununla cok ıyı anlastık benım yasımda sureklı gunumun nasıl gectını ne yaptıgımı sonra ben sevmeyen kısının aklı olmadıgını yanı benı etkıleyebılcek herseyı soyledı bana ve basarmadıda degıl ve suan aramıza nedense sogukluk gırdı fazla samımıyet tez ayrılık getırır derler ya o mısal sanırım sımdı msn de ne o slm verıyo ne ben ben vermek ıstıyorum ama araya soguklugu koyan o onceden hemen konusmaya baslardı ne yapıyorsa soylerdı sımdı benım bu durumu duzeltmem ıcın bı dua veya bana yenıden ılgı duyması ıcın bırsey onerırmısınız sordum neden boyle olduk dıye ters tepkı verıyo hayır dıyor ıslerım var ne bılım bahane msn basında degıldım dıyor sımdı cok mutsuzum o bana ne duygu nasıl bırseydı anlamadım ama o mucızevı ve tam karakterlı adam gıbı adam derler ya oyle bırı butun herkezın dılınde zaten yanı benım ask gozuyle gordugum bı yuceltme degıl bu pekı sımdı ben ne yapabılırım sızce hangı dua yı okusam gerı gelır lutfen yardım   
Bu bahsettiğin kişi kızlar konusunda biraz bilgili Sana nasıl davranıcağını iyi bilen biri Senin yaşantını göz önünde bulundurarak seni etkilemiş Senin şuan yapman gereken kendine yardım etmen Çünkü,''Allah kendi kendine yardım edene yardım eder ''
Yalnız kalma,sosyal aktivitelerine önem ver
|
|
|