Yalnız Mesajı Göster

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #255
Prof. Dr. Sinsi

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

ozgecan1989 Nickli Üyeden Alıntı

Öncelikle Hepinize Sevgi Dolu Merhabalar
Ve Şuan Yazımı Okuyan Herkesten Öncelikle ALLAH razı olsunBu Site Ölüme Yaklaşırken Bir Mucize Gibi Çıktı Karşıma Kuruculara Ve Siz Dostlara Çok Teşekkür Ederim

ALLAH Rızası için Sizlerden yardım istiyorumBana Yol Göstermenizi Bilgilerinizle Beni Doğru Yola İtmenizi Sizden Rica ediyorumElim Kolum Bağlı Öyle Bir Hataya Düştümki Bedelini Çok Ağır Ödüyorum Hepiniz Gibi ALLAHa Ve Dualar Sığındım Medet Yüce Allahtan Biliyorum ama Sizinde Yardımınıza İnanın çok İhtiyacım var Sorunuma Derdime Hatama Gelince

Dostlar 6 yıllık bir birliktelikten çok büyük kazık yedim öyle böyle bir kazık değil inanın derdimin sadece terkedilmişlik olmasını okadar çok isterdimki ama benim derdim terkedilmişliktende büyük hemde çok büyük 6 yıllık bir birlikteliğim vardı birlikte oldugum insan yurdışında yaşıyor ve türkiyeye senede 3 veya 4 kez geliyor 10 15 gün kalıp geri dönüyordu çok sevdiğim ve benden hariç ablamın kuzenlerimin annemin bile güvenini kazanan biriydi ona çok inanıyor çok güveniyordum masumluguna okadar inanmıştımki aksini bile düşünemiyordum herşey bir yana Allaha olan inancına hayrandım namazında niyazında biriydi benim tanıdıgım kişi ama tanıyamamışım nasılmı tanıyamamışım??? en son 2 ağostos 2009'Da türkiyeye geldi gelişi çok güzel başladı ve ablamın kuzenlerimin önünde bana evlenme teklifi yaptı herşey bir peri masalı gibi sürüp gidiyordu derken biliyorum beni kınayacaksınız belki çok kızacak haketmişsin bile diyeceksiniz her sözünüze boynum kıldan incedir çünkü pişmanlıgım hiçbirşeyi geri getirmiyor nederseniz başım gözüm üstüne evet derken cinsel birliktelik yaşadık 6 yıllık tanıdıgımı sandıgım insanla herşeyimle ona teslim olmuştum öyle böyle derken gitme günü geldi çattı ve beni telefonla arayıp hiçbir neden sunmadan sadece senden sıkıldım deyip beni terkedip gitti yıkılmıştım okadar yıkılmıştımki ne düşünebiliyordum nede görebiliyordum dünya başıma yıkılmış gibiydi ölmek istedim haplara sarıldım tam içmeye yeltenirken ablamın odaya girip bir hışımla elime vurdugu an neyaptıgımın farkına varmıştım günler ilerliyordu ve ona hiçbirşekilde ulaşamıyordum o olaydan itibaren bayılmalar başladı bende strese üzüntüye baglı en son ablamda otururken diğer bayılmalara nazaran daha şiddetli bir bayılma geçirmişim gözümü açtıgımda hastanedeydim ablam olanları doktora anlatmış doktorda depresyona baglı olabilir ama herşeye ragmen birkaç test yapalım dedi kan idrar film derken sonuçları beklemeye koyulduk aradan 15 saat geçmiş sonuçlar çıkmıştı doktor bizi yanına çagırdı ve aynen şu cümleleri söyledi

Gözünüz aydın HAMİLESİNİZ oan dünya yıkıldı sandım başıma kulaklarım çınladı gözlerim karardı kendimi yerde buldum doktor konuşuyordu ama ben sadece dudak kıpırdadışlarını görüyordum ben gibi ablam kuzenim şoktaydı hesaplara göre 2 hafta 3 günlük hamileydim
ertesi gün oldu ve ablam beni terkeden ve bu olayda en az ben kadar hatalı olan kişiyi aramaya koyuldu ama açmıyordu telefonları hiçbirşekilde ulaşamıyorduk çevresindeki birkaç arkadaşına ulaşmış ablam anlatmış durumu o kişilerde hemen o şahısa gidip bildirmişler ve şahısın tepkisi aynen şu olmuş ki ulaştıgımız zaman bizede tepkisi aynıydı( Bu hamileliğin oyundan ibaret oldugunu onu geri kazanmak için yada ondan para sızdırmak için söylenen bir yalan oldugunu ve olsada olmasada kabul etmedigini söylemişti) bir yıkımda burdan geldi ablam elimizdeki tüm raporları ona postaladı ve onun yakınındaki arkadaşlarada bilgi verdi raporlar yollandı yalanmı dogrumu ortaya çıkacak diye onada verdigi cevap aynen şuydu ( Ne bileyim raporların sahte olmadıgını parayla doktor bulup sahte rapor çıkarmadıgımız ne malummuş bir yıkımda burdan geldi ve sonra birkaç mail geldi ondan hakaret dolu mailler böyle bişeyi kabul etmedigini gerçek olsada aldırıp ondan uzak olmamı söyleyen maillerdi bunlar şuan hamileliğim 3hafta 2 günlük ve sıkıştım kaldım aileme söyleyemiyoruz babam kalp hastası annem yüksek panikatak hastası 2 abim var bu durumlarda cinayet işlemeye gidecek kadar katı insanlar ve haklılar onun ailesine ulaşmaya çalışıyoruz ama hala ulaşamadık ne yapacagımızı şaştık kaldık o günden beri Allaha yalvarıp yakarıyorum tövebeler edip beni affetmesi için kan ağlıyorum heran her dakika haftalardı uyumadan dualar edip secdeye kapanıyorum Allah rıza için bana bir yol gösterin dostlar kardeşler bu adamı yola getirmek için yaptıgı bu kötülüklerin iftiraların yalanlarını ona ödetmek için ne yapmalıyım allah aşkına bir yol gösterin

Biliyorum günahkarım hatalıyım en az onun kadar ama nefsime yenildim inandım güvendim 6 yıl ya Rabbime yalvarıyorum beni affetmesi için ve diyorum Rabbimin ya cezası yada Bir Mucizesi bu içime düşürdügü can ama adam benden hiçbirşekilde medet umma kabul etmiyorum çocuguda senide diyor aldırmam için arkadaşlarını aratıyor doktor ayarlandı senin evet demene bakıyor die sıkıştım kaldım öyle bir çıkmaz yolki öyle bir acıki dostlar allah rızası için bir yol gösterin Bu adamın zalimliklerini hainliğini bu kaddarlıgını ona ödetmek için ne yapmalıyım siz dogrusunu bilirsiniz Hangi dualara başvurmalıyım kardeşlerim allahın verdiği cana nasıl kıyılır bunun vebali nasıl ödenir allah aşkına bir yol gösterin Dostlar

Şimdiden bu satırları okuyan okumayan herkese teşekkür ederim Açıkca Yazdım Herşeyi Bir Kusurum Kabahatım Olduysa Hepinizden Özürdilerim İnanın Çok Zor Durumdayım Herşeyi açıklıkla utana sıkıla yazacak kadar zor durumdayımSizlerin Fikirlerine Göstericegi Yollara Çok İhtiyacım varALLAH RIZA İÇİN bir yol gösterin Canlar

bıraz benzıyor hıkayemız ama benım hıkayem o cana kıyarak bıttıaynı tarıhde bende öldumtek bır cumle sana o cocuga gebersende kıyma kıyarsan bılkı hayatın mahvolacakdelıler gbı pişmanlıktan yanacaksın 3 ay oldu yavrumu aldıralı hala gogsumden sut gelıyor kurbanın olayım kıymao salakda aklı basına gelınce kapılarına dayanır ama sen hayatını kurmus bebegıne sarılmıs olursun bırak ısterse öldursun senı baban yapma kardesım

Alıntı Yaparak Cevapla