06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Muhabbet İçin Uygulama Yapmak
reyhan  Nickli Üyeden Alıntı
    suspus arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,ve şunu anlamıyo insanlar,nasıl birinin ona aşık olması ve onun sevmesi için dua ediyolar,anlamış değilim,o kişinin onun için hayırlı olduğunu nerden biliyolarki ,illa olsun istiyorlar 
bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil 
bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum 
bende size katılıyorum  
muhabbet duaları,birşeylere okuyup yedirip içirmek sevgi ask için malzeme kullanılarak yapılan uygulamalar,esi eve baglamak,kötü insanı kendinden uzaklaştırmak,birinin sevgisini kendine çekmek vs uygulamalar(-ki bu uygulamaların bazısında varlıkalrın devreye girdigini söyluyorsunuz) bunların hepsi karsı tarafın haberi olmadan yapılan işlemlerdir ve sonucta sizden uzaklasan soguyan yada sevmeyen düşman olan birinin kalbine ask,sevgi aranıza muhabbet amacıyla beyninede isminizi kazıyorsunuz bu büyüdür 
madem büyü degil ayakkabınızın bagına kadar Allahtan isteyin diyen peygamberimizin de düşmanları yokmuydu,ona da büyü yapılmamışmıydı,bahsettiginiz uygulamalar gibi bir takım şeylere okuyup üfleyerek aradaki nefreti kaldıramazmıydı  niye hep şu duayı okuyun diye tavsiyeleri var da bir şeyin üzerine okuyun ve yedirin diye tavsiyeleri yok hadislerinde 
Ama O Büyük zorluklara dûçar olduğunuz zaman “Allah" bize yeter demiştir her zaman ve dua etmiş ve acele etmediginiz sürece her birinizin duasına icabet olunur demiş
Sevgiliyi barıştırmak, ayrılan kocayı yuva yıkılmasın diye eve getirmek gibi bahaneler sadece olayın ağırlığını yumuşatmak ve kimileri için yokmuş gibi göstermektir duaları bu tür şeyler için sayarak,yedirip içirerek kullanmak ve birinin iradesini etkilemek büyü degildir de nedir?? bunun yerine en dogrusu içinden geldigi gibi Allaha el açmaktır yani sadece yazılan birinci madde de oldugu gibi
|
|
|