Yalnız Mesajı Göster

Muhabbet İçin Uygulama Yapmak

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet İçin Uygulama Yapmak

reyhan Nickli Üyeden Alıntı

suspus arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,ve şunu anlamıyo insanlar,nasıl birinin ona aşık olması ve onun sevmesi için dua ediyolar,anlamış değilim,o kişinin onun için hayırlı olduğunu nerden biliyolarki ,illa olsun istiyorlar

bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil
bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum

bende size katılıyorum

muhabbet duaları,birşeylere okuyup yedirip içirmek sevgi ask için malzeme kullanılarak yapılan uygulamalar,esi eve baglamak,kötü insanı kendinden uzaklaştırmak,birinin sevgisini kendine çekmek vs uygulamalar(-ki bu uygulamaların bazısında varlıkalrın devreye girdigini söyluyorsunuz) bunların hepsi karsı tarafın haberi olmadan yapılan işlemlerdir ve sonucta sizden uzaklasan soguyan yada sevmeyen düşman olan birinin kalbine ask,sevgi aranıza muhabbet amacıyla beyninede isminizi kazıyorsunuz bu büyüdür
madem büyü degil ayakkabınızın bagına kadar Allahtan isteyin diyen peygamberimizin de düşmanları yokmuydu,ona da büyü yapılmamışmıydı,bahsettiginiz uygulamalar gibi bir takım şeylere okuyup üfleyerek aradaki nefreti kaldıramazmıydıniye hep şu duayı okuyun diye tavsiyeleri var da bir şeyin üzerine okuyun ve yedirin diye tavsiyeleri yok hadislerinde
Ama O Büyük zorluklara dûçar olduğunuz zaman “Allah" bize yeter demiştir her zaman ve dua etmişve acele etmediginiz sürece her birinizin duasına icabet olunur demiş

Sevgiliyi barıştırmak, ayrılan kocayı yuva yıkılmasın diye eve getirmek gibi bahaneler sadece olayın ağırlığını yumuşatmak ve kimileri için yokmuş gibi göstermektirduaları bu tür şeyler için sayarak,yedirip içirerek kullanmak ve birinin iradesini etkilemek büyü degildir de nedir?? bunun yerine en dogrusu içinden geldigi gibi Allaha el açmaktıryani sadece yazılan birinci madde de oldugu gibi

Alıntı Yaparak Cevapla