Yalnız Mesajı Göster

Muhabbet İçin Uygulama Yapmak

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Muhabbet İçin Uygulama Yapmak

reyhan Nickli Üyeden Alıntı

suspus arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,ve şunu anlamıyo insanlar,nasıl birinin ona aşık olması ve onun sevmesi için dua ediyolar,anlamış değilim,o kişinin onun için hayırlı olduğunu nerden biliyolarki ,illa olsun istiyorlar

bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil
bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum

reyhan hanım;
ilk önce yorumunuzu saygıyla okudum ancak okadar insanları biliçsiz görmüşsünüz ki suçlayıp durmuşsunuz burda bizim kemtamimde dahil özellikle eskilerin hep savunduğu şey hayırlısını istemektir ve bizde hep diyoruzki sevgi evlilik vs için okumalara başlamadan önce istihare edilsin en azından 3defa yatılsın Allah kimseye vermesin sevdiğiniz kişi helalse tabi, o beni istemiyormuş aman boşver bende onu istemem diyemiyor başına gelmedende bu duygunun nedemek olduğunu bilemiyor dualarımız tek allaha ve duanın açamıycağı kapı yoktur nasılki en kısadan örnek nazara karşı okuduğumuz dua
Selametle Allaha emanet olun

--- Sonraki mesaj ---

kemtamin Nickli Üyeden Alıntı

canım valla üstünde buyu varsa alsa bısey yapmaama ben dun muhendıs arkadasın kuranı kerimle dilek uygulaması vardı onu gördüm cok içime sindiistersen celp yerıne dılek duası yapbana böylesı daha hayrlı olacakmıs gıbı geldı

Allah korusun canım büyü falan yok ona benzer bişi bulmuştuk şifreli oda etkisiz hale geldi

bu dua yöntemini buraya ilk üye olduğumda duymuştum ve yapmıştım
dün gecede rüyamda eski nişanlımın annesi bana durumumuz iyi olması için bir çözüm bulduğunu söyledi ve kuran istedi benden ''rüyamda tabi'' ve ''v ile d'' harfli bir sure söyledi onu okucam size dedi öyle sevindim ki ve uyandım hayırlara olsn

Alıntı Yaparak Cevapla