Konu
:
Muhabbet İçin Uygulama Yapmak
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
4
Prof. Dr. Sinsi
reyhan
Nickli Üyeden Alıntı
suspus arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum,ve şunu anlamıyo insanlar,nasıl birinin ona aşık olması ve onun sevmesi için dua ediyolar,anlamış değilim,o kişinin onun için hayırlı olduğunu nerden biliyolarki ,illa olsun istiyorlar
bence herşeyin hayırlısı istenmeli ama kimse bunun pek farkında değil
bazen bi şeyi çok isterisn ve sonunda keşke olmasaydı dersin örnekleride var bu tarz durumların,ve bencede önerdiğiniz şeyler büyüyo giriyo,şahsen ben hiç istemem bana okunmuş bi şeyler yedirilmesini,çok korkunç bi durum
reyhan hanım;
ilk önce yorumunuzu saygıyla okudum ancak okadar insanları biliçsiz görmüşsünüz ki suçlayıp durmuşsunuz
burda bizim kemtamimde dahil özellikle eskilerin hep savunduğu şey hayırlısını istemektir ve bizde hep diyoruzki sevgi evlilik vs
için okumalara başlamadan önce istihare edilsin en azından 3defa yatılsın
Allah kimseye vermesin sevdiğiniz kişi helalse tabi, o beni istemiyormuş aman boşver bende onu istemem diyemiyor başına gelmedende bu duygunun nedemek olduğunu bilemiyor
dualarımız tek allaha ve duanın açamıycağı kapı yoktur nasılki en kısadan örnek nazara karşı okuduğumuz dua
Selametle
Allaha emanet olun
--- Sonraki mesaj ---
kemtamin
Nickli Üyeden Alıntı
canım valla üstünde buyu varsa alsa bısey yapma
ama ben dun muhendıs arkadasın kuranı kerimle dilek uygulaması vardı onu gördüm cok içime sindi
istersen celp yerıne dılek duası yap
bana böylesı daha hayrlı olacakmıs gıbı geldı
Allah korusun canım büyü falan yok
ona benzer bişi bulmuştuk şifreli oda etkisiz hale geldi
bu dua yöntemini buraya ilk üye olduğumda duymuştum ve yapmıştım
dün gecede rüyamda eski nişanlımın annesi bana durumumuz iyi olması için bir çözüm bulduğunu söyledi ve kuran istedi benden ''rüyamda tabi'' ve ''v ile d'' harfli bir sure söyledi onu okucam size dedi öyle sevindim ki ve uyandım hayırlara olsn
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul