Yalnız Mesajı Göster

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Ayagina gitmek ne ya, ne kotu tabir bunlar boyle seven insan gurur yaparmi Allah askina Ben ne bosa zaman kaybederim nede eziyet cekerim Bi bayan olarak adim atmisligim coktur, erkek arkadasimda ayni sekilde Kusluk musluk cocuksu seyler bunlar Bi de erkekler daha cocuksu bize gore, bazen kulaklarindan cekmek gerekiyor Disli kadin ne yapar eder, dize getirir Gucunuzu farkedin bayanlar

--- Sonraki mesaj ---

nisann Nickli Üyeden Alıntı

Dua etmediğin istemediğin halde peşinden ayrılmayan,seneler sonra seni bulan insan tabiki oluyor,bunu yaşayan cokturBenim demek istediğim bu değilSen istediğin halde karşı taraf istemiyorsa o durumda ve aradan yıllar gecmişse bu gibi uygulamalarla zor olduğunu düsünüyorumHele ki okuduğun anda olmasıTabiki imkansız diye birsey yok,Allah isterse hersey olur ama bazı gerceklerde var

Dua etmemistim, ama ailesinin pisman olmasini cok istemistim zamaninda Ayagima gelmelerini ve bu adaminda akillanmasini Ayrildigimda hicbir ask kirintisi kalmamisti, ama icimde tarifsiz bir kizginlik vardi Boyle insanlarla muhatab olmak zorunda kaldigim icin Bu dilegim biraz gec oldu ama oldu Annesi dize geldi, annemi arar olmus bu adam dize geldi ailesini takmaz olmus Tabi bu istegim konusunda zamanda belirlemis olsaydim belki daha erken olurdu ve benimde konusacak birtakim sozlerim olabilirdi Simdi kibarca reddettim sadece Allah yolunu acik etsin, mutlu bahtiyar etsin

Alıntı Yaparak Cevapla