Yalnız Mesajı Göster

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Eski 06-27-2012   #20
Prof. Dr. Sinsi

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

papatya 0016 Nickli Üyeden Alıntı

valal sız benım gecmıstekı hıkayelerımı bı bılsenız belkı bana kızcaksınız aldatma ve kıymet bılmeme dolu tabıı sonu derin pısmanlık ama sımdı basıma gelınce ben de anladım nasıl bısey oldugunu ve gecmıstede bana delı gıbı asık bırını terkettım bıbucuk yıl sonra ayagına gotmıstım ama evlıydı artık olmazdı o olaydan sonra ınandım kımsenın duasının yerde kalmadıgına cunku ben ettıklerımı hep buldum kızlar ayrıca kımse kımseye sevıyor dıye salak dıyemez lutfen o arkadasların donup kendılerıne baksınlar gonul bazen ferman dınlemez baslarına gelırse goruruler yardımcı olcaklarına dalga gecmeye calısmasınlar yurek acısı dalga konusu olamaz ayrıca tamam hayatım senı anlıyorum ama guzelım KACAN KOVALANIR sen duanı et rabbıme havale et o kabul eder ınsallah ama sen o cocuktan uzak dur bebegım bak dınle benı baska tarafa bak onu gorunce ve ınan bana o sana bakacak oyle yaparsan ayrıca msn den bıle sıl yanı ılgını alakanı kes hayatım s ılmesen bıle ona yazma cunku ısrar edersen ıtıcı hale gelırsın ama kacarsan kymetlı olursun kendıne guven bıraz ya bıraz ıradelı olalım kızlar bıraz havalı olalım ıyıce onları tepemıze cıkardık saman altından yurutelım suyumuzu

önemli olan hatani anlaman canim, bidaha yapmazsinben bu olaydan sonra acayip dinime bagladim, günah islerkene iki kere düsünüyorum, öyle anlar oluyorki kimin ahini aldim, kimin günahina girdim diye soruyorum kendime, ama belkide bir sinavdir bu, sükürler olsun isyan etmedim, rabbime dahada yakinlasdim bu olay sayesinde Bende arkadaslara aynen öyle diyorum cnm, onlarinda basina gelince anlarlar beni ama rabbim insallah benim yasadiklarimi hic bir sevene yasatmaz Msnde zaten yokki cnm, sildi beni benim kesmeme gerek yok zaten hic bir baglantimiz yok sayesinde Dün iste namaz kildim dua ettim rabbim telefonu acsin diye ve acdidarabbime bin sükür Artik yapacak fazla birseyim yok dua etmekden fazla, cok cabaladim cok savasdim nafile, nuh diyor peygamber demiyor Simdi 3 hafta sonra türkiyeye gidecek, orda yeni bir sevgili bulur diye ödüm kopuyor

Alıntı Yaparak Cevapla