Yalnız Mesajı Göster

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Eski 06-27-2012   #23
Prof. Dr. Sinsi

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Merhaba herkese,

1 buçuk sene önce bu duayı arkadaşımdan duymuş sonra allahın izniylede kabul olunca internete yazmıştım O zaman internette çok araştırmama rağmen 21 besmele yi hiç bir internet sitesinde bulamamıştım Şimdi bir kaç yerde gördüm sanırım ben yazdıktan sonra alıntı yapmışlar ama bu arada herkes kendi kafasına göre değiştirmiş Tapsın kısmını çıkarıp sevsin demişler, 63 günü 61 gün yapmışlar

Burda yazılanları okudum en son msj attığımda sevgilimle 6 aydır birlikteyiz demişim Şu anda sevgilimle 1 buçuk seneden daha fazla oldu birlikteyiz Herşey yolunda, evlilik planları yapıyoruz, okulun bitmesini bekliyoruz Tekrardan yazıyım duayı bulamayan arkadaşlar için:

Şimdi sevgilinizden ayrıldıysanız ve onun geri dönmesini istiyorsanız hergece uyumadan 21 kere bismillahirahmanirahhim dedikten sonra yani 21 besmele çektikten sonra,allahım Ali Öz (burada adını ve soyadını söylüyorsunuz sevdiğinizin ben ornek olarak ali öz yazdm) kulunun (ana adı baba adı gerekli değil sadece kendi adı soyadı) senden sonra bana tapmasını ve bana hayırlısıyla geri dönmesini diliyorum diyorsunuz ve sevdiğinizin resmine üflüyorsunuz bu duayı (aslında dua değil 21 besmele ve arkasından geri dönmesi için soylenen sözler) okumaya başladıktan 3 gun sonra ya ondan bi haber alıyorsunuz yada bi şekilde sizle iletişeme geçiyor 63 gun boyunca bunu tekrar ediyorsunuz hiç aralıksız hergece 21 kere besmele çekmeniz ve aynı sözleri tekrarladıktan sonra 1 kez resme üflemeniz gerekiyor

Kimi sormuş, tapsın yerine sevsin desem olurmu, bilgisayardaki resmine uflesem olurmu diye Arkadaşlar ben bunu bu şekilde yaptım ve bu şekilde kabul oldu illa oyle yapıcam derseniz yapın tabiki allahım inşallah dualarınızı kabul eder

Birde hangi durumlarda kabul olur 5 aydır ayrıyız başka sevgilisi var demişler Duanın kabul olup olamıyacığını bilemeyiz ama size ornek olması açısından ben kendi durumumu anlatıyım isterseniz

Sevdiğim insanla 4 ay gibi kısa surenin sonunda ayrılmıştık bi anda benden soğumuştu Daha sonra 1-2 ay normal arkadaş gibi konuştuk ama bana karşı herzaman bişiyler hissettiğini biliyordum Daha sonra da benden ayrılır ayrılmaz başka biriyle çıktığını ve halada çıkmakta olduğunu öğrendiğmde çok buyuk bir kavgayla beraber kanlı bıçaklı kus olduk

Tabikide bu durum ona olan sevgimin bitmesine sebep olmadı Onu gorduum her gun oluyordum her gun dua ediyordum bana donsun die beni sevsin die Daha sonra arkadaşımdan bu duayı duydum ve yapmaya başladığımın 3 gun kanlı bıçaklı kus olduum kişi benle konuşmaya başladı duayı ettiğim süre boyunca yani 63 gun boyunca hep gelgitli bi durum oldu aramızda ne barışıyorduk tam anlamıyla nede tamamen kustuk Beni seviyomu sevmiyomu die düşünürken ve artık sabrımın son raddesine gelmişken dua bittkten belki 5-10 gun sonra barıştık Dediğim gibi 1 bçuk seneden fazladır birlikteyiz vede gerçekten mutluyum alahıma şukurler olsun

Yalnız burda soylemek istediim bişey var, çok kotu gunler geçirdim, çok uzuldum çok ağladım, hayattaki herşeyden koptum derslerim dibe vurdu ailemle aram bozuldu o donemde ama dua etmekten bi an olsun vazgeçmedim ve duamın kabul olucağına o kdr inandımki hiç şüphe etmedim Onla barıştıımda yapıcağımız şeylerim hayalini kurdum gideceğimiz yerlerin herşeyin hayalini kurdum ve şimdi geriye donup baktıımda goruyorum ki kurduğum butun hayaller gerçek oldu Rabbim onu bana geri verdi hemde hayırlısıyla, geçmişi unuttuk ve 7 aylık koca bi ayrılığın ustunden 1 buçuk senedir de çok mutluyuz

İnşallah rabbim dualarınızı kabul eder siz dua etmekten vazgçmeyin ve duanızın kabul olucağına yurekten inanın amaan yapıorum ama kabul olmaz demeyin Biliyorum kabul olucak deyin, bence vazgeçmeyin Aşk bir kez çıkar insanın karşısına sonuna kadar elinizden geleni yapın

Herkese selamlar

Alıntı Yaparak Cevapla