Yalnız Mesajı Göster

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Eski 06-27-2012   #32
Prof. Dr. Sinsi

10 Kişiden 7'sinde Kabul Olmuş.Fotoğrafa Besmele

Allaha dua edip ve hayırlısını dilemek ve yardım istemek kaderi değiştirmek değildirSonuçta haram olmayan yollarla Allahtan yardım dilemenin neresi günah yada kaderi değiştirmektirHer konuda dua edilebilir iş aşk eğitim maddiyat bunun sınırı yok burda dikkat edilecek nokta dua ederken hayırlısını da beraberinde dilemektirÇünkü şüphesiz Allah bizim için en hayırlısını bilendirŞuanda ısrarla isteyipte belkide olmayan şey ileride bizim için çok daha hayırlı olacaktırO yüzden dualardaki en önemli anahtar yineliyorum hayırlısını dilemektirAyrıca her dua edenin duası kabul olucak diye de bir şey yok yine Allah dilerse kabul ederİçten,sabırla salih bir şekilde yapılmış duayı şüphesizki Allah dilediğine göre kabul eder bunun için inanmak ve her durumda şükretmek lazımdırBen dua ettim niye olmadı diye birşey olmamalı Bu bir emrivaki olurKendiniz için dua ederken en hayırlısını dileyin bu kaderi değiştirmek değilde kaderinize olumlu şeyler katmak olarakta nitelendirilebilir
Müminler savaşırken Allaha dua ederlerdi,Allahtan yardım isterlerdi Tarihte bir çok örneği var ve mucizevi yardımları Çünkü müminler kötü yollara sapmaz emelleri doğrultusunda şeytandan yardım istemez büyü yapmaz vs vs başka kimden yardım isteyebiliriz kiLütfen bir şey yazmdan önce düşünüp konuşalım yada araştırıp

Alıntı Yaparak Cevapla