Yalnız Mesajı Göster

Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak için

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak için

SELAMÜN aleyküm arkadaşlar bakıyorumda hepimiz aynı dertten muzdaribimiz hepimiz onları bekleyıp onlar için dua ediyoruz ŞÜPHESİZKİ O yerin VE 7 kat arşında RABBİ OLAN RAHMETİ SONSUZ ALLAHIMIZ sesimizi duyuyor UMARIM hepimimizin duası en hayırlı şekilde kabul olur ama sabredin dostlar dualarınıza devam edin O YÜCE RABBİMİZ pek MERHAMETLİ VE kudreti sonsuzdur o ALİM O HAKİM VE O KADİRDİR yeterki sabredin yılmayın bende kaç yıldır çekiyorum çok cektiğim her acı aslında bana hayırlı şeylerede vesile oldu ama ONUN YERİNE DÜNYEVİ HİÇ BİR SEBEP HİÇ BİR NEDEN KOYAMADIM KOYAMIYORUM İŞTE 2 ay önce hiç sebepsiz anıden değişi verdi anlamadım nıye?? ve ben onu tanıyorsam o bana asla kıyamazdı neyseki sizinde tahmın edeceğiniz bütün ıhtımalleri bende düşündüm ama değil!!! şimdi dua etmekten ve RABBİME TEVEKÜL ETMEKTEN BASKA ÇAREM YOK ama neden böyle oldu hiç bilmiyorumm BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN AÇTIM IHTIYACIM OLAN SEY RABBİMİN RAHMETINDEN VE merhametınden SONRA ONUNDA ANIDEN ÖFKEYE dönü
şen hislerinin değişmesidir bu duayıda uygulayacam prenses paylaşımın için tşkler BAŞKA BİLDİĞİNİZ ÖNERDİĞİNİZ BİŞEY VARSA PAYLAŞIN DOSTLAR RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN VE KALPLERİMİZDEN İMAN IŞIĞINI HİÇ EKSİLTMESİN İŞALLAH Amin

Alıntı Yaparak Cevapla