Konu
:
Babaanneden Kısmet Açma Duası
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
3
Prof. Dr. Sinsi
UGURBOCEGİ : içinizden geldiği gibi bi yöntem denemek istıyorsanız o zaman sormayacaksınız
böyle yapsam olur mu diye
kabul etmeyecekseniz önemli olan allahın kabul etmesi diyorsanız niye soruyorsunuz değil ayran bı bardak suya okusanız olur siizn mantıkla
bunu kim bilebilir ki
burda insanların verilen tariflere öle yapmasam da böle yapsam olur mu diye sorup sonra da aa niye olmasın allah kabul eder belkı demesini cok sacma buluyorum
kendi fikrimdir
tarif verenleri niye zora sokuyosunuz ki
alın tarifi işinize geleni ekleyin gelmediğini cıkarın
kim kime zorla bişey yaptırıyor burda
Merhaba UGURBOCEGİ, düşüncelerine saygı duyuyorum senin bakış açından doğru olanları söylüyorsun
Ancak buradaki herkes siteyi aile gibi görüyor ve aklına takılanları içinden geldiği gibi sorabileceğini biliyor
Çeşitli algı düzeyinde insan var ve anlayana kadar da sormak istiyorlar
Bazı kişiler ise bu tip konulara çok uzak kaldıkları için konular ilgilerini çekiyor bakıyorlar hatta yapmak istiyorlar kendi doğrularını, bu güne kadar edindiği bilgiyi içlerinde sorguluyorlar ve bazen çelişkiye düşebiliyorlar
Ayrıca işlemler onlara zor gibi geliyor ve daha kolay bir yol aradıklarından soruyorlar
Daha çok bilmek, aklıllarına takılan soruları sormak, bilmediğini öğrenmek amacındalar aslında
Burada sayfa açıp birşeyleri paylaşan insanlar soruları anlaşılır bir şekilde cevaplamak durumundalar
Zor geldiği için dua etmekten, Allah'a yönelmekten vaz geçmesinler diye ve en azından dua ya başlangıç yapması için kolay bir okuma şekline yönlendirmeyi tercih edebiliyorlar
Önemli olan kalbini Allah'a bağlayıp ona yönelmek, dualar bir vesile aslında
Şimdi bunu vesile eder, içinde uyanan huzuru fark ederek sonrasında daha yoğun yönelir
En azından ben böyle düşünüyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul