Yalnız Mesajı Göster

Babaanneden Kısmet Açma Duası

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Babaanneden Kısmet Açma Duası

yanki: Allah sizden razı olsun babaanneniz büyüklük yapıp yöntemleri paylaşmış teşekkürler ben bu yöntemi nasip olursa denicem ama plavsız biz allahın kuluyuz şükretmekle dua etmekle yükümlüyüz duamız kabul olur ya olmaz allah bilir daha önce işlemiş olduğumuz günahlarımıza kefaret olur ve ya kaza belaları dua uzaklaştırır diye biliyorum

Merhaba yanki, Bildiğin doğrulara bende katılıyorum çünkü Allah kullarından hiç bir zaman umit kesmez ve kim ne hata yapmış olursa olsun, kalplerine bakar Bir kul içtenlikle tövbe ettiğinde af eder ve kendisine yönelen kullarının ellerinide boş çevirmez Biliyorsundur sen zaten bunları Önemli olan ne yaptığının farkında olmaktır yanki Bazı işlemler zahmet olarak algılanabilir belki ama sen o zahmeti göze alabiliyorsan ve bunu Allah'ın hoşnutluğunu umarak yapabiliyorsan işte o zaman kazançtasın demektir Alllah'a inanıp, güvenip O'na yönelip istemek, yani güçlü bir inanç esas, gerisi teferruat Bunu bütün din kitapları da Kuranda böyle söyler Yapılan tüm işlevler sadece bir vesiledir İyi niyetli dileklerine de çok teşekkürler Allah senden de razı olsun kardeşim

Alıntı Yaparak Cevapla