06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü
Sevgili ölügelin7, yaşadıkların kolay şeyler değil burası bir gerçek Ancak sana şunu söylemek istiyorum; hayatta bazen istediklerimiz, istediğimiz gibi gerçekleşemiyor sebebi de bizim için en hayırlısı neyse onun olması Çünkü Allah herşeyin en doğrusunu biliyor Sen Eşini geri döndürmek için çok çabaladın, dualar ettin, babaannem en başta olmak üzere, senin için yürekten dua eden insanlar oldu burada Sonuca baktığımızda en hayırlısı buymuş demekki zeynepciğim Sen eşini bir saplantı haline getirmişsin ve onu geri getirme konusunda kendinle inatlaşmaya girmişsin Senin için yapılan bunca dua, bunca yakarış, sen kendinde neler yaptın biliyorsun bunları Olmuyor, bu adam geri gelmiyorsa ve iş boşanma aşamasına geldiyse, yapılacak birşey yok demekki Allah seni daha büyük tehlikelerden koruyor inan Senin hayatın önemli, mutsuz bir beraberlikten kimseye hayır gelmezki canım benim Onu aklından sil artık ve yeni bir hayata hazırla kendini Babaannem demişti bana eğer bu adam zeynep için hayırlı değilse biter diye Şimdi söyliyeceğim babaanneme senin hakkında hayırlısı neyse onun olması için yeniden dua etsin Sende kendi değerinin farkına var artık canım Çok tatlı ve temiz kalpli bir kızsın elbet seninde yüzün gülecektir buna inan yeter
Tüm kalbimle mutlu olmanı diliyorum Sevgiyle kal
|
|
|