Yalnız Mesajı Göster

Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü

Eski 06-27-2012   #15
Prof. Dr. Sinsi

Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü

sefanazan: asera babaannene saygı ve hürmetlerimi iletir kendisine sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim benimde bir ricam var bu konudada bilgisi varsa yardımcı olursa ben ve benim gibiler inan çok minnettar kalacagız evine ve çocuklarına karşı sorumsuz içen sürekli gezen kendi keyfine göre yaşayan bir erkek için ne yapılabilir yardımcı olursanız minnettar kalacagım

Merhaba sefanazan, sorduğun soru ile ilgili babaannemle konuşacağım inşallah Senin için birşeyleri vardır mutlaka bilgilendiririm seni canım
-------------------------------------------------------------------------------------------

sultan Nickli Üyeden Alıntı

asera cim evlenmek icin olan duayi veriverse babaannen bir zahmet,cok memnun olurdum,en kisa zamanda hayirlisiyla evlenmek icin bir dua varmiymis

Lollalolla : asera bende istiyorum bu konunun içinde mi vereceksiniz ? yoksa ayrı başlık mı açacaksınız ?
Öncelikle sevgili babaannenizin ellerinden sevgiyle öpüğyorum Ve sizede
ayrıca tşk ediyorum

Merhaba,sultan ve Lollalolla, hayırlı bir eş ile evlenmek ve bu konuda kısmet açıklığı için babaannemin verdiği dua çalışmasını ayrı bir başlık açarak yazacağım inşallah Siteyi takip ederseniz göreceksiniz Sevgiler
--------------------
Rabbena merhaba, sorduğun soru ile ilgili cevabı bu sayfada verdim oradan okuyabilirsin canım Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla