Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

arkadaşlar burayı 1 yıldır takip ediyorumBu duayı çok beğendimmavisakala teşekkürlerYalnız anlamadığım yerler var bütün yorumları okudum hala anlamadım nolur biri yardım etsin ben sevdiğimin annesinin adını bilmiyorum havva mı diycez tek yoksa hz havva mı bide bu duayı başlamadn ibni gibi şeyleri nasıl yapcaz anlamadm ya diyelim onun annesinin adı selin sevdiğimin adı mehmet benim adım pelin annemin adıda gül diyelim nasıl cümle kurcam birde avuca boş bir kağıt koycaz ya hangi ele ve avucumuz kadar kağıt koyarken avucumuza parmaklarımızda giriyomu hani ona göre boyut bir kağıt koyucamda ve son olarakta bu duayı helaya yani wc ye girerken günah olabilir diye 5 dkkalık odamıza falan koysak sorun olurmu nolur cevap verin arkadaşlar çok önemli bukadar güzel bir dua ile karşılaşmışken değerlendirmeden geçmek istemiyorum bir şey daha bu duayı okurken benim ezberlemem zor olucağı için bu duayı bir kağıda yazıp avucuma kağıt alıp o kağıda bakarak okusam olurmu acil cevap lütfen
Alıntı Yaparak Cevapla