Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

medusac Nickli Üyeden Alıntı

Çoğu kişi bildiği faydalı bilgileri başkasıyla paylaşmaz, bencildir Bir duanın ya da başka bir şeyin faydası başkasına dokunsun istemez birçok insan Sadece kendileri faydalanmak isterler Başkalarının mutsuzluğuyla mutlu oluruz aslında bilinçaltında Diğer insanlarla rekabet halindeyiz Paylaşmayı sevmeyiz Bu anlamda mavisakal'a teşekkürlerimi sunuyorum Dua yanlış bile olsa , bildiği ve faydalı olduğunu söylediği bir duayı bizimle paylaşmış, Allah razı olsun Kelimelerde yanlışlık varsa bile, içten ve inançla okuduğumuz sürece Allah kabul edecektir diye düşünüyorum Yüce Allah bizim kalbimizde olanı ve ne istediğimizi biliyor sonuçta
Allah bütün dualarımızı duyar Fakat sevdiğimiz kişiyi biz istiyoruz diye değil, bize hayrı dokunacaksa , bizim o kişiye hayrımız dokunacaksa verir Sevdiklerimizle bizi dener yüce Allah Sevdiğimiz yanımızdayken ibadetten uzaklaşıyormuyuz diye bizi sınar Dualarda " senden sonra bana dönsün, senden sonra beni sevsin " denmesinin sebebi budur zaten
Ben çok sevdiğim ve sevildiğim birinden ayrıldım Hocaya gittim vefkler yazdırdım, 7 gün okuma yaptırdım Kendim günlerdir çeşitli dualar okuyorum Bu duayı da okudum Allah inşallah kabul eder Bu dünyada aşktan daha güzel ne var ?
Herkesin gönlüne göre bir hayat diliyorum

çok güzel söylemişsin mudusac sanki içimden geçenleri yazmışsınbende mavisakal hocamızı uzun zamandır tanıyorum bizlere çok emeği geçti ve kimseye bir kötülüğü olmamış aksine bu sitede birçok kişiye bu dua sayesinde hep olumlu sonuçlar almalarını sağlamıştırAma şuna dikkatim çekiliyorhakikaten mavisakal hocam bu duayı payşştıkdan sonra bapzı kişilerce tepki geldiki ve bu tepkiler çok anlamsızdıyazanlarda sitede dolaşan insanları kandıran sahte medyumlardan başkası değillerdiinsanların parasını yiyen mendaburlardan başkası değildiben mavisakl hocamı tanımadan evvel bu sitede hocayım diye kandırılıp belkide 3 milyara yakın para kaybeden kişilerden birisiyiminsan zor durumda kalınca ne yapacağını şaşırıyorAllahım mavisakl hoca ile tanışmamı sağladı birde insanların sevdikleri geri dönünce hiç çekemez oldularçünki bu dua hakikaten çok kuvvetli bir duaBunu hazmedemiyorlarhakikaten o insanların Allahdan korkularıda yok Allah ıslah etsin

Alıntı Yaparak Cevapla