Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

uniboy Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar bu dua cin çağrıştırıyor dikkat ediniz bu nedir ya buraya dua yazıyorsunuz duanın türkçe çevirisini tam olarak bilmeden paylaşmayınız dikkat ediniz!

--- Sonraki mesaj ---

bakınız duayı bir kere okudum cin geldi cin bana yaklaşamıyor uzak duruyor zaten yüzlerini çeviremezlerbenimle konuşmak istemez sadece cinin bana aktardıklarımı söylicem sizleresevdiğin insanın resmini karşına koy resim dik dursun önüne 2 tane mum koy resim 2 mumun ortasında olsunve resimle bu bel hizasının üstünde olacak dedisonra resimin olduğun yerden yere doğru uzunlamasına beyaz bir örtü çek masa bulunduğun yer temiz olacak ayaklarında çıplak olacak dedibulunduğun yerdeki telefonu kapat dediteknolojik aletlerin olmadığı bir oda olacaksonra cin ne dedi biliyormusunuz? sevdiğin insanın ruhunu karşına getircez sizleri birleştiricez sarılıcaksınız dedi ona bi kaç soru sordum yalan konuştuğunu anladımzaten arkadaşlar cinlere güven olmaz ama gelen müslümandı bazı sorularıma yanlış cevap verdi gönderdim gitticine bak sevdiğinin ruhunu getircekmiş ben yemem böyle lafları bunlar cinlerin kolpalarıdırALLAH'a yakın bana uzak ol dedim gidiş o gidiş

arkadaşım sen bizle maytap mı geçiyon? )))

Alıntı Yaparak Cevapla