Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
10
Prof. Dr. Sinsi
Burçak
Nickli Üyeden Alıntı
annnesinin ismini bilmiyorum peki ne olacak cok ıstıyorum okumak duayıyı lutfen bılgısı olan arkadaslar bana yardmm edeıbilirr mi sımdıden tesekkuur ederiimm
ana ismine havva diyebilirsiniz
fakat öz ana isminin gücünü birebir tutmayabilir
alternatifdir
Fakat yineliyorum sizinle alakası olmayan kişilere yapmayınız bunun vebalini ödeyemezsiniz
--- Sonraki mesaj ---
uzak_kuzey
Nickli Üyeden Alıntı
bana gayet mantikli geldi Mavisakal sagol paylasimin icin,
ve uzerine gidenlere,didikleyenlere soyluyorum bende dua paylastim banada birton kir atildi sarlatan para duskunu bile denildi (hic kimseden para filan istememisimdir hala guluyorum bu lafa) yapmayin boyle kir aticaginiza sizlerde biseyler paylasin etrafa zarariniz degil faydaniz olsun
Allah razı olsun kardeşim
ben yaklaşık 3 haftayı geçkin siteye girme fırsatım olmadı
açıkçası başıboş insan topluluğu ne yazıkki bir hayli fazla,bu vesile ile içimden siteye giripde o insanlarla uğraşmakda gelmiyor
O hoşetmediğim insanların yanında gerçekten yardıma muhtaç olan insanlarıda görüyorum sırf o insanlar için zaten gayem çabamdır
bazen özel mesaj yazıyorlar elimden geldiğince yardımımı esirgemem bildiğim bir bilgi varsa paylaşırım
Burada paylaştığım bilgileri,dışarıda insanlara menfaat karşılığı satan insan tipine bürünmüş şeytanlarda yok değil var
onlara karşı buradayım
her zaman söyledim söylüyorum biri sizden bu iş karşılığında para talep ediyorsa o insanın yanından sessizce uzaklaşın
o insanın derdi size yardım etmek değil sizin paranızı çalmaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul