Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Burçak Nickli Üyeden Alıntı

annnesinin ismini bilmiyorum peki ne olacak cok ıstıyorum okumak duayıyı lutfen bılgısı olan arkadaslar bana yardmm edeıbilirr mi sımdıden tesekkuur ederiimm

ana ismine havva diyebilirsinizfakat öz ana isminin gücünü birebir tutmayabiliralternatifdirFakat yineliyorum sizinle alakası olmayan kişilere yapmayınız bunun vebalini ödeyemezsiniz

--- Sonraki mesaj ---

uzak_kuzey Nickli Üyeden Alıntı

bana gayet mantikli geldi Mavisakal sagol paylasimin icin,
ve uzerine gidenlere,didikleyenlere soyluyorum bende dua paylastim banada birton kir atildi sarlatan para duskunu bile denildi (hic kimseden para filan istememisimdir hala guluyorum bu lafa) yapmayin boyle kir aticaginiza sizlerde biseyler paylasin etrafa zarariniz degil faydaniz olsun

Allah razı olsun kardeşimben yaklaşık 3 haftayı geçkin siteye girme fırsatım olmadıaçıkçası başıboş insan topluluğu ne yazıkki bir hayli fazla,bu vesile ile içimden siteye giripde o insanlarla uğraşmakda gelmiyorO hoşetmediğim insanların yanında gerçekten yardıma muhtaç olan insanlarıda görüyorum sırf o insanlar için zaten gayem çabamdırbazen özel mesaj yazıyorlar elimden geldiğince yardımımı esirgemem bildiğim bir bilgi varsa paylaşırımBurada paylaştığım bilgileri,dışarıda insanlara menfaat karşılığı satan insan tipine bürünmüş şeytanlarda yok değil varonlara karşı buradayımher zaman söyledim söylüyorum biri sizden bu iş karşılığında para talep ediyorsa o insanın yanından sessizce uzaklaşıno insanın derdi size yardım etmek değil sizin paranızı çalmaktır

Alıntı Yaparak Cevapla