Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Defalarca paylaştım defalarca söyledim arkadaşlar belki öyle okudunuz etkisini gördünüz ama bu bana göre rastlantı çünki dua zamanının hesabı çok daha farklıdır 20-25 dakika süren bir işlemdir ebced hesabından tutunki bir çok kutsal harf ve sayılardanda anlamaınız gerekir en azından şems mertebesine erişmiş olmanız gerekir bu paylaştığınız dua saatleri sıradan söylenmiş zamanlardır fakat geçen yılki ramazan ile bu yılki ramazanın günleri ayları dahi birbirini tutmazken siz nasıl olurda her güne böyle garanti verebilirsinizbakınız ben dua zamanı çarşamba günü ortak zamandır diyorum kesin sonuç için zaman hesabınızı yaptırın diyorum fakat zman hesabı yapmak için birileri sizden para isterse para vermeyin diyorumBen bu duayı buraya koymamın sebebi şarlatanlara karşı olmamdırKarşı olduğum günden bu yana sinirbozucu mesajlar alıyorum bazen içimden siteye dahi girmek gelmiyorİnsanlar böylesine güzel bir siteyi menfaathaneye dönüştürmüşlerBu siteye giripde medyumuna hocasına inanıp para gönderenlerede kızıyorumAmA o insanlar muhtaçlar muhtaç olmasalar onlara para göndermezler denize düşen yılana sarılırmışEvvela ALLAH dan tüm kalbinizle isteyinBiri sizden para karşılığı birşey yapmak istiyorsa o insan sizi dolandırıyor demektirBenim bu yazdıklarım çoğunun zoruna gidiyor adamlar yeni üyelik açıyorlar daha kimseye mesaj yazmadan ne hikmetse koşup benim konuma diyorlarki ya biz denedik denedik olmadıkardeşim siteye üye olalı daha 5 gün olmamış diyorki denedik denedik olmadıSenin aklın fitne fesatta senin dua ile bir alakan yokki zaten sen istiyorsun ki insanlar bu duaların işe yaramadığını zannetsinler sonra bize gelsinler ardından gelsin paralarBu dünyanın öteki yüzüde var kardeşlerim kimse ettiğini bulmadan göçmeyecek bu dünyadan sizden çıkmasa çocuklarınızdan çıkarAllah var yukardaYapmayın 3-5 kuruş için mazlumların umutlarıyla oynamayınUmut vermeyinBenim bu sitemimi anlayan anlar anlamayan alakasız yorumlar yapmaktan geri durmazALLAH ISLAH ETSİN
Alıntı Yaparak Cevapla