Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
11
Prof. Dr. Sinsi
Defalarca paylaştım defalarca söyledim arkadaşlar belki öyle okudunuz etkisini gördünüz ama bu bana göre rastlantı çünki dua zamanının hesabı çok daha farklıdır 20-25 dakika süren bir işlemdir ebced hesabından tutunki bir çok kutsal harf ve sayılardanda anlamaınız gerekir en azından şems mertebesine erişmiş olmanız gerekir bu paylaştığınız dua saatleri sıradan söylenmiş zamanlardır
fakat geçen yılki ramazan ile bu yılki ramazanın günleri ayları dahi birbirini tutmazken siz nasıl olurda her güne böyle garanti verebilirsiniz
bakınız ben dua zamanı çarşamba günü ortak zamandır diyorum kesin sonuç için zaman hesabınızı yaptırın diyorum fakat zman hesabı yapmak için birileri sizden para isterse para vermeyin diyorum
Ben bu duayı buraya koymamın sebebi şarlatanlara karşı olmamdır
Karşı olduğum günden bu yana sinirbozucu mesajlar alıyorum bazen içimden siteye dahi girmek gelmiyor
İnsanlar böylesine güzel bir siteyi menfaathaneye dönüştürmüşler
Bu siteye giripde medyumuna hocasına inanıp para gönderenlerede kızıyorum
AmA o insanlar muhtaçlar muhtaç olmasalar onlara para göndermezler denize düşen yılana sarılırmış
Evvela ALLAH dan tüm kalbinizle isteyin
Biri sizden para karşılığı birşey yapmak istiyorsa o insan sizi dolandırıyor demektir
Benim bu yazdıklarım çoğunun zoruna gidiyor adamlar yeni üyelik açıyorlar daha kimseye mesaj yazmadan ne hikmetse koşup benim konuma diyorlarki ya biz denedik denedik olmadı
kardeşim siteye üye olalı daha 5 gün olmamış diyorki denedik denedik olmadı
Senin aklın fitne fesatta senin dua ile bir alakan yokki zaten sen istiyorsun ki insanlar bu duaların işe yaramadığını zannetsinler sonra bize gelsinler ardından gelsin paralar
Bu dünyanın öteki yüzüde var kardeşlerim kimse ettiğini bulmadan göçmeyecek bu dünyadan sizden çıkmasa çocuklarınızdan çıkar
Allah var yukarda
Yapmayın 3-5 kuruş için mazlumların umutlarıyla oynamayın
Umut vermeyin
Benim bu sitemimi anlayan anlar anlamayan alakasız yorumlar yapmaktan geri durmaz
ALLAH ISLAH ETSİN
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul