Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #16
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

evet dediğiniz gibi ben bu siteye yeni kaydoldum çünki duanızı görüp hemen büyük bir heves ve ümitle okumaya başladım inanrarak ve içtenlikle okundum hatta okurken duamın kabul olduğunu kalbimden hissetmiş gibi oldum ve çok şükürki duam kabul oluo galiba diyede sevindim diyede yazdım ama hergün üstüste okumama rağmen bir sonuç almadığımı ve bununla beraber bende tam tersi bi etki oluşturup bende karşımdaki kişiyi arama isteği uyandırdığını yazdım ve neden bende böle bi ters etki oluşturuo diyede size sordum mavisakal ama bugün gelen cevabınıza bakıorumda beni şarlatanlıkla suçlayıp ne malum olduğu belli olmayan kişiler diyede hoş olmayan suçlamalar yazdığınızı görüorum bu hiç hoş bi şey değil kaldıki ben size herhangi bi suçlamada bulunmadığım halde beni bu sözlerle suçlamanız çok yanlış şaşkınlıkla bu cevabınızı okudum ve hayretler içerisinde kaldımben diorumki bi sonuç alamadım ve bende ters etki yaptı diorum yalan mı yazayım yani bende böle bir etki oluşturdu bu duayı okumak üstelik çokda inanrak ve içtenlikle bu duayı okuduğumu sorumu sorarkende yazdım size lütfen bir daha dikkatlice okuyunuz size yazdığım soruyu büyük bir ümitle okudum diorumve neden bende ters etki oldu diyede cevabını merak edip size sordum size herhangi bi suçlamada bulunmadım bunuda soruma bakarak bir daha okuyunuz lütfenduyı okumaya devam etmelimiyim diyede size sordumv everdiğiniz bu cevapla hayretler içerisinde kaldımelbetteki dediğiniz gibi duayı okuyup okumamak bizlere kalmışben zaten büyük bir ümite bu duayı okumuşumneden ters etki oldu bende diede size soruorum yanlış bir şey sorduğumuda sanmıorum
Alıntı Yaparak Cevapla