Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #17
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

ben bu duayı çarşamba sabahı 730 gibi okumaya başladım dediğiniz gibi yaptım bu şekilde hergün üst üste devam ettim bugün 4gün ama halen bi etkisini göremedim sayın mavisakal neden halen ben bi etkisini göremedim genelde çoğu kişi bu duanın hemen etkisini gördüklerini yazmışlarneden ben halen bi sonuç alamadım???? oysaki ne umutla bu duayı okumaya başlamıştım yinede haftanın her gününü denemek amacıyla üst üste okuycam bu duayı peki yinede halen bi sonuç alamazsam napmalıyım duayı okumayı bırakmalımıyım??? ve bi sorum daha olcak okumaya her başladığımda içimde bi ümit doğuo ve duamın bi an için kalbime değip kabul oldunu hissetmiş gibi oluorum o anda çok şükür duam kabul oluo galiba diyip mutlu oluorum
ama dua okunup bittiğinde bi süre sonra nedense ben sevdiğim kişiyi birden arama hissine kapılıorum yani tam tersi bi etkiyle karşılaşıorum neden böle bir etki oluo bende????? bunada cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler sayın mavisakal

Alıntı Yaparak Cevapla