Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
23
Prof. Dr. Sinsi
Kuneli
Nickli Üyeden Alıntı
Normalde kisilerin isimleri burclari vs ile yapilan hesaplamalari bilmiyorum ama bu tabloyu nasil kullanacaginizi aciklayabilirim
Oncelikle Bilgisayarinizin saatinin dogru oldugundan emin olun
Zira bu site zaman bulundugunuz sehre gore saatleri verdigi icin, ilcelerle ya da koylerle ilgili ince hesaplara giremiyor
Kisacasi zaman sapmalarini an aza indirgemek icin kisinin bilgisayar saatini de kullaniyor
Saatten emin olduktan sonra ayni sayfada linki olan diyanet islerinin resmi sitesine girip bulundugunuz sehri seciyorsunuz oncelikle
Karsiniza cikan tablonun sol alt tarafina dogru gunesin sizin bulundugunuz konuma gore dogus ve batis saati var
Bu saati bir onceki tablodaki ilgili yerlere yaziyoruz ve ok liyoruz
Karsiniza sizin bulundugunuz konuma gore gezegenlerin saatleri cikiyor
Ornegin bu gun Carsamba gecesi su an itibariyle halen oyle
Fakat bildiginiz uzre carsamba gecesi sali gununun yatsi ezaniyla basladigi icin
Biz su ani carsamba gecesi kabul ediyoruz
Tabloda da bakmaniz gereken yer carsamba
Cunku bize sunulan bu tablo zaten hicri zamana gore duzenlenmistir
Kuneli arkadaşım bu nedir
Arkadaşlar oruç açmıyacaz duanın zamanını hesaplayacağız , bu hesabı yapabilmek için şems mertebesine erişmiş olmak gerekir bunları evvelinden söyledim zaten ebced hesabına hakim yıldıznameden ciddi anlamda anlamalı alimlik yolunda olmalı
Onu ordan al şuraya ekle bunları ilk kez duyuyorum
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul