Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #24
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

ama benim sevdiğim evlendi ve hala arayıp unutamadığını söylüyo bunu yapabilirmiyim?

m_eral Nickli Üyeden Alıntı

aramasında sorun yok ama ben onunla evlenmek istiyorumne yapmalıyım???

Eski sevdiğinizde olsa unutamamış ve unutulmamış'da olsanız evli bir insan ile iletişim halinde olmanız sizi haklı tarafı olmayan bir yanlıgıya düşürecektir, her esma,celbiye,dua ve kasidelerin okunmaları için haklı tarafları olmalıdır,haksız yapılan her iş büyü hükmü taşımakla beraber sizi şirk ve haram'a sürükler (sizi seviyor veya unutamamış olması sizi haklı konuma getirmez) mantıklı ve ilahi şartlar neticesinde düşünmek gerekir yuva yıkanın kurduğu yuvadan hayır gelmeyeceği ve insanın imanını ne kadar hor bir hale getireceği bazı fıkıh kitaplarında yazılıdırBakın tekrar ediyorum hassas konudur söz konusu ne olursa kendinizi haklıda görseniz o beni arıyor unutamıyor ben ne yapabilirimde deseniz ortada karşılıklı bir nikah akdi var ve siz buna alet olmayın derim gerekirse iletişim kuramaması için elinizden geleni yapın hayırlı olan budur

selametle

Alıntı Yaparak Cevapla