Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
24
Prof. Dr. Sinsi
ama benim sevdiğim evlendi ve hala arayıp unutamadığını söylüyo bunu yapabilirmiyim?
m_eral
Nickli Üyeden Alıntı
aramasında sorun yok ama ben onunla evlenmek istiyorum
ne yapmalıyım???
Eski sevdiğinizde olsa unutamamış ve unutulmamış'da olsanız evli bir insan ile iletişim halinde olmanız sizi haklı tarafı olmayan bir yanlıgıya düşürecektir, her esma,celbiye,dua ve kasidelerin okunmaları için haklı tarafları olmalıdır,haksız yapılan her iş büyü hükmü taşımakla beraber sizi şirk ve haram'a sürükler (sizi seviyor veya unutamamış olması sizi haklı konuma getirmez) mantıklı ve ilahi şartlar neticesinde düşünmek gerekir yuva yıkanın kurduğu yuvadan hayır gelmeyeceği ve insanın imanını ne kadar hor bir hale getireceği bazı fıkıh kitaplarında yazılıdır
Bakın tekrar ediyorum hassas konudur söz konusu ne olursa kendinizi haklıda görseniz o beni arıyor unutamıyor ben ne yapabilirimde deseniz ortada karşılıklı bir nikah akdi var ve siz buna alet olmayın derim gerekirse iletişim kuramaması için elinizden geleni yapın hayırlı olan budur
selametle
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul