Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #26
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

hüsra Nickli Üyeden Alıntı

kusura bakmayın yarın sabah veya gün içinde okuyamazsak yarın akşam bu saatlerde okunurmu

dediğim gibi sabah ezanı civarı yapmanız daha hayırlıdır bilhassa namazı kılıpda yapmanızAma esasında kesin sabah ezanını çevreleyin denmiyor çarşamba günü uygundur buna denk düşüyor ortak zamandır

--- Sonraki mesaj ---

ömre Nickli Üyeden Alıntı

tsk ederimyalnız yanlıs anlama bu kadar soru sormamız konuyla gercekten ilgilenipsonuc alcagimizi bildiqimiz icindirve onun icinde en dogru sekilde yapmak istiyoruzherkes bise söyleyince insanın aklı karısıyor haliyle

evet kardeşim inşaallah sonuç alacaksınız ben sonuç alan arkadaşları duyunca kendim yapmış gibi kendi işimmiş gibi çok mutlu oluyorumbenim demek istediğim hergün yanıtladığım halde,aynı mesajlar yazılıyor bunu dile getirmek istemiştim

--- Sonraki mesaj ---

hazan01 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşım ilk önce paylaşımından dolayı rabbim senden razı olsun aklıma takılan bir soru var herşey tamam okuduk gelişmelerde güzel olacak rabbimin izni ile yalnız bu üstümüzde taşıdığımız kağıdı ne yapacağız kabul olduktan sonra suyamı atmamız lazım yoksa yakmamızmı bu konuda lütfen aydınlatabilirmisiniz teşekkür ederim tekrar

isterseniz üzerinizde taşıyın bir müddet ardındanda saklayacak bir yeriniz yoksa yakın

Alıntı Yaparak Cevapla