Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
26
Prof. Dr. Sinsi
hüsra
Nickli Üyeden Alıntı
kusura bakmayın yarın sabah veya gün içinde okuyamazsak yarın akşam bu saatlerde okunurmu
dediğim gibi sabah ezanı civarı yapmanız daha hayırlıdır bilhassa namazı kılıpda yapmanız
Ama esasında kesin sabah ezanını çevreleyin denmiyor çarşamba günü uygundur buna denk düşüyor ortak zamandır
--- Sonraki mesaj ---
ömre
Nickli Üyeden Alıntı
tsk ederim
yalnız yanlıs anlama bu kadar soru sormamız konuyla gercekten ilgilenip
sonuc alcagimizi bildiqimiz icindir
ve onun icinde en dogru sekilde yapmak istiyoruz
herkes bise söyleyince insanın aklı karısıyor haliyle
evet kardeşim inşaallah sonuç alacaksınız ben sonuç alan arkadaşları duyunca kendim yapmış gibi kendi işimmiş gibi çok mutlu oluyorum
benim demek istediğim hergün yanıtladığım halde,aynı mesajlar yazılıyor bunu dile getirmek istemiştim
--- Sonraki mesaj ---
hazan01
Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım ilk önce paylaşımından dolayı rabbim senden razı olsun aklıma takılan bir soru var herşey tamam okuduk gelişmelerde güzel olacak rabbimin izni ile yalnız bu üstümüzde taşıdığımız kağıdı ne yapacağız kabul olduktan sonra suyamı atmamız lazım yoksa yakmamızmı bu konuda lütfen aydınlatabilirmisiniz teşekkür ederim tekrar
isterseniz üzerinizde taşıyın bir müddet ardındanda saklayacak bir yeriniz yoksa yakın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul