Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #27
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

my_soul Nickli Üyeden Alıntı

mavisakal abicim konuyu basından sonuda kadar okudum yapılan tüm yorumlarıda ben bunu burda soylemezsem patlıcam artık sıtedekı kendını ben medyumum ben hocayım dıye tanıtanlardan bahsettınız para karşılığı ınsanların umutlarını hayallerını satın almaya çalısan o ınsana dıyorum bunları adını şimdilik açıklamayacağım ama kendısı bu sitenın üyesidiro ınsanı Allah'ı ma havale edıyorum bedduaysa beddua ediyorum dilerim benım umutlarımı yerle bir ettiği için o yüzü hiç gülmesin öyle bı durumdaydımkı girdi beynime yardım edicem dedı o zaman herkesten gelecek en ufak bı umut ısıgına canımı verecek durumdaydım ben bu Allahsıza şarlatana ınandım cok güzel paramıda yedirdim o yuzden kendımı dunyann en salak ınsanı gıbı hıssedıyorum ve yolladıgı uygulamarı yaptıktan parasınıda aldıktan sonra bana dedıgı şu oldu SİZE YAPTIGIM TUM UYGULAMALARI GERI ALIYORUMparamda hakkımda sana ebedi mahşerde haram kan olsun ,

ben paylastıgınız duayı ıcıme cok sindirdim ve yapıcam paylastıgınız ıcın tkrr sağolun ıcımdekı bu nefretı burada sızın konunuzda soyledıgım ıcınde ödilerim tutamadım artık içimde

Bu konuyla ilgili bir çok kişiden aynı şikayeti duyuyorum kardeşimEmin ol o kişinin yatacak yeri dahi yokturBen şunu sorgulamanızı istiyorum arkadaşlar tamam o insan dolandırıcı olabilir fakat sizde şunu düşünün biraz bir uygula yapmak nereden baksanız ortalama 3 ile 7-8 gün sürer eee o kişinin reklamı var sağda solda günde 20 kişi iş verse ona ee oda bunu ticaret için yapıyor reklam parası dükkan parası elektirik parası kar amacıyla yapıyor dolayısıyla her gelen müşteri kar dır onun içinAyda 600 müşteri yapar hangi birisiyle ugraşacakİş veren yardım isteyenlerde muhtaç oldukları için yardım istiyorBu konuda lahuti yöneticilerine çağrı yapmak istiyorumLütfen bu duruma el atsınlarKimsenin kimseye ümit vermeye daha doğrusu umut tacirliği yapmaya hakkı yoktur

--- Sonraki mesaj ---

lorenzo Nickli Üyeden Alıntı

teşekkürler burda kaç kişi sormuş muhtemelen özeldende bi okadar soru sorulmuştur görmemiş olmanız normal sabah namazından önce demiştiniz bide size şimd özelden bişey sorucam burdan yine cvp burdan versenizde olur

özelime mesaj gelmedi kardeş soru varsa burdanda sorabilirsin karışıyorsabah namazı çevresinde dedimsabah namazını kılığ ardına dünya işlerinden uzak hiç birşeyle ilgilenmeden duaya başlarsanız çok hayırlı olur

Alıntı Yaparak Cevapla