Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
27
Prof. Dr. Sinsi
my_soul
Nickli Üyeden Alıntı
mavisakal abicim konuyu basından sonuda kadar okudum yapılan tüm yorumlarıda ben bunu burda soylemezsem patlıcam artık sıtedekı kendını ben medyumum ben hocayım dıye tanıtanlardan bahsettınız para karşılığı ınsanların umutlarını hayallerını satın almaya çalısan o ınsana dıyorum bunları adını şimdilik açıklamayacağım ama kendısı bu sitenın üyesidir
o ınsanı Allah'ı ma havale edıyorum bedduaysa beddua ediyorum dilerim benım umutlarımı yerle bir ettiği için o yüzü hiç gülmesin öyle bı durumdaydımkı girdi beynime yardım edicem dedı o zaman herkesten gelecek en ufak bı umut ısıgına canımı verecek durumdaydım ben bu Allahsıza şarlatana ınandım cok güzel paramıda yedirdim o yuzden kendımı dunyann en salak ınsanı gıbı hıssedıyorum ve yolladıgı uygulamarı yaptıktan parasınıda aldıktan sonra bana dedıgı şu oldu SİZE YAPTIGIM TUM UYGULAMALARI GERI ALIYORUM
paramda hakkımda sana ebedi mahşerde haram kan olsun ,
ben paylastıgınız duayı ıcıme cok sindirdim ve yapıcam paylastıgınız ıcın tkrr sağolun ıcımdekı bu nefretı burada sızın konunuzda soyledıgım ıcınde ö
dilerim tutamadım artık içimde
Bu konuyla ilgili bir çok kişiden aynı şikayeti duyuyorum kardeşim
Emin ol o kişinin yatacak yeri dahi yoktur
Ben şunu sorgulamanızı istiyorum arkadaşlar tamam o insan dolandırıcı olabilir fakat sizde şunu düşünün biraz bir uygula yapmak nereden baksanız ortalama 3 ile 7-8 gün sürer
eee o kişinin reklamı var sağda solda günde 20 kişi iş verse ona ee oda bunu ticaret için yapıyor reklam parası dükkan parası elektirik parası kar amacıyla yapıyor dolayısıyla her gelen müşteri kar dır onun için
Ayda 600 müşteri yapar hangi birisiyle ugraşacak
İş veren yardım isteyenlerde muhtaç oldukları için yardım istiyor
Bu konuda lahuti yöneticilerine çağrı yapmak istiyorum
Lütfen bu duruma el atsınlar
Kimsenin kimseye ümit vermeye daha doğrusu umut tacirliği yapmaya hakkı yoktur
--- Sonraki mesaj ---
lorenzo
Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler burda kaç kişi sormuş muhtemelen özeldende bi okadar soru sorulmuştur görmemiş olmanız normal sabah namazından önce demiştiniz bide size şimd özelden bişey sorucam burdan yine cvp burdan versenizde olur
özelime mesaj gelmedi kardeş soru varsa burdanda sorabilirsin karışıyor
sabah namazı çevresinde dedim
sabah namazını kılığ ardına dünya işlerinden uzak hiç birşeyle ilgilenmeden duaya başlarsanız çok hayırlı olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul