06-27-2012
|
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
cib Nickli Üyeden Alıntı
Ben ilimi veya Kur'an'ı para karşılığı satmam, satmam için dini inancımı yitirmiş aklımı şaşırmış olmam gerekiyor, ne medyum nede medyumculuk asla düşünmedim düşünmemde, benim elimde havas kitaplarım mevcuttur, şifa ayetleri mevcuttur, açılan konuları incelerim, büyü olup olmadığını ayrıca konuyla alakası olup olmadığını incelerim, yanlışa giden bir konu varsa konu içersinde uyarırım, özelden veya para karşılığı konuya asla değinmem, benim aradığım özellik sitede eksik olan bölümdür, bölüm eklenirse insanlar için daha faydalı konuşar ekleyebilirim, bölüm eksikliğinden konu paylaşımı asla yapmıyorum, yardım almak isteyenler, kendi durumlarını anlatarak yardım alabilirler, ücret istersem bu siteye bildirsinler, beni istedikleri kadar banlayabilirler, bizler bilinmeyen gerçekleri yazarız, saçma abartılı konular açmayız, gerektiğinde mükemmel bilgiler veririz
bende birini seviyorum bu duayı bana yazarsanız çok ssevinirim ne olur yazın çok ihtiyacım sebebi yokken soğudu benden hala söylediği kelimeler aklımda lütfen yardım edin
|
|
|
|