Yalnız Mesajı Göster

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

Eski 06-27-2012   #31
Prof. Dr. Sinsi

Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir

ESİLA06 Nickli Üyeden Alıntı

ben bugun yaptım eşimin anne adını ve eşimin adını önce okudum kendi anne adımı kendi adımı sonra okudum çünkü en başta hani erkek adını evvel yazmış ya anne adıyla beraber ben de böyledir diye düşündüm işe yaradı galiba iyiyiz konuşuyoruz normalde limoniydi aramız biraz allahım daha iyi eder inşallah ben ona çok aşığım o da bana aşık olsun allahım lütfenamin

Kardeşim çok mutlu oldum Allah cc devamıı getirir inşaallahİnan senin kadar bende çok mutlu oldum

--- Sonraki mesaj ---

suna82 Nickli Üyeden Alıntı

Hocam alllah razı olsun hocam ne muradınız varsa versin hocam bugün okudum bitirdimakşam beni aradın inanılmaz mutluyum işe yaradı küstük uzun zamandırBugün ilk defa beni aradı süper birşey hocam çok saolunsüper

kardeşim inanki çok sevindim Allah cc daim eder inşaallah senin kadar bende mutllu ooldumAma ben biliyordum böyle cevapları göreceğimiKurban olduğum Allahcc beni yanıltmadıDoğru yolda giden doğruya varıyor arkadaşlar

Alıntı Yaparak Cevapla