Konu
:
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
Yalnız Mesajı Göster
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir
06-27-2012
#
35
Prof. Dr. Sinsi
[QUOTE=hureyre1372;1948028]Güzel kardeşlerim,
Görünen oki mavisakal kardeşimizde duayı paylaşmasına rağmen bu konularla alakalı bilgi sahibi değil, öncelikle bu tür celb dularında bilgi sahibi değilseniz okuduğunuz veyahut yazdığınız dua ancak ağzınızdan çıkmakla kalır
Hiç bir faidesini göremezsiniz ki forumda binlerce insanda okuduğum halde olmadı niye olmadı gibi sorularla bilgi sahiplerine danışıyorlar
Örnek bir celb uygulamasında paylaşan kardeşimiz ömer ibni ayşe, fi mehabbeti fatma binti zehra yazılmış kendi isimleri yerine bunları okumuş bilmiyor ne yapsın anlatan tam anlatmıyor bir yerden kopyalayıp yapıştırıyor soru geldimi susuyor veya sallıyor daha çok suistimale sebep oluyor öncelikle herkesin okuyabileceği duaların zamanı yoktur ama bu tür celb'lerin etkisi metafizik varlıklarla karşı tarafa etki eder ve o varlıkları etkilemek ve onların bu görevi üstlenmesini sağlamak için öncelikle şartlara uygun haraket etmelisiniz havas ilmi hakkında veyahut osmanlıca arapça dilinde bir seviyeniz olması lazım normal duaların bile daha çok kabul gördüğü vakitleri vardır örn: kadir gecesi cuma namazı vs
gibi ,bu celb'lerinde etkili olması için zamanı ve saati vardır bunlara uyulması gerekir ve şu bir gerçektir siz kendinize bağlamak istediğiniz kişi için böyle uğraşlara giriyorsanız onunla birlikte sizinde etkileneceğizi unutmayın ve hiç bir şey eskisi gibi olmayabilir adedi ebced hesabı ile bulunur yıldızını saatini ulvi ve sulfi varlığını dolayısı ile profosyonel bir yardım şart
selametle
[/QUOTE
KARDEŞLERİM
Din iman hukukunu hiçbir zaman unutmayalım
İman gücümüzle haraket edelim düşünelim nitekim elhamdülillah bizler birer müslümanız
Bu ilimde PROFESYONEL YARDIM ededirim diyenlere kanmayınız
En önemliside paralarınızı kaptırmayınız
Bu profesyonellik adı altında yardım etme vaadiyle insanları kandıran şarlatanlar bu yaptıkları işin de karşılığını almadan bir iş yapmazlar
Nitekim bir internet ortamında daha ki; yeni bir konu paylaşan kişiyi, ömrü hayatında hiç görmemiş olmasına ragmen,o kişi hakkında tanı koymak,birşeyler bilmediğini savunmak tutarsızlıktır
Din ve ahlak anlayışımıza sığmaz boyuttadır
Bahsettiğim kişiler sizlere profesyonelim bana sorularınızı sorun mesajlar atın diyorsa o kişilere inanıp paralarınızı kaptırmayınız
Şarlatanlar,Umut tacirleridir
--- Sonraki mesaj ---
coksevdim
Nickli Üyeden Alıntı
ozaman nıye paylasılıyor bunalr bılenler zaten kendı yapıodur hesab bılmeyenler felan ıcın akıl karıstrmaktan yormaktan baska bısey deıl yüzlerce tertıp var madem olmaz bosa ugrasıyorz neden paylasılıyo kul hakkına gırılıyo
arkadaşlar gerçekten pişman olmaya başladım birşey paylaştığıma
ya lütfen yazımı dikkatlice okuyun ya
Bu saygısızlıkdan başka birşey değildir
Kim kimin aklını karıştırıyor ya içinden yapmak gelmiyorsa yapma ozaman
ben yukarıda zamanlama hakkında bilgi verdim zaten çarşamba ortak vakit uygundur dedim en garantisi zaman hesabını yaptır dedim zaten
Yapmak istemiyorsun yapma ben yalvarıyormuyum sana illa bu duayı yap diye ya
--- Sonraki mesaj ---
coksevdim
Nickli Üyeden Alıntı
mavı sakal ben sımdı söyle anladım gun saat hesabı yapamayacagız ıcın ortak baslama zamanı en uygunu carsamba gunudur dıyosun yanı carsamba yatsıdan sonra kıbleye karsı bagdas kurup oturp 44 kere okuycaz bıde cevsenlık yoksa bı beze sarıp üstümuzde muska gıvı tasısakta olurmu
ayrıca dıger gunlerde 44 kere okuncak o kagıta okunup tekrar üstümüze takıcaz deılmı bı aydınlatrsan nıyetı baslamadan önce erkek ıcın ali ibni ayse dememızmı gerkeıyor ıbnı bıntı kelımelerıne dıkkat eıdn demıssınde ayse oglu alı demeyelmı yanı
yatsıda yapmanız sabah namazından sonra yapmanız birşey farkettirmiyor
hatta celb duaları sabah namazına yakın yapılırsa daha hayırlı olur
evet olur üzerinizde temiz bir beze sarsanızda olur
ceketinizin cebine koysenızda olur
ibni veya binti kelimelerini kullanın ben bazen görüyorum dua arapça bir dua fakat adam gitmiş falanca ibni falan yerine fatma oglu orhan vyea fatmadan olma orhan yazıyor
ne demek oluyor bu birşeyler bildiğinimi kanıtlıyorsun
Dua zaten arapça bir dua ozaman devamıda arapça olsun
ibni nin veya bintinin kelime anlamını biliyorsun diye o kısımları değiştirmek saçmalık
--- Sonraki mesaj ---
lmn
Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım evet benimde kafama takıldı 3 harflilerle alakası degil dimi kesin ona göre yapıcam bende
bir önceki sayfada bunu yazmıştım
''Hayır bu ilimle cinlerin alakası yoktur ancak istenilirse sokulur fakat cinlerde heves etmezler biran önce dünya aleminde bir iş çıksada yardıma koşsak diye
Cinleri kullanabilmeniz için cinlerinizin,sizin emrinizde olan cinlerinizin olması gereklidir
ben teşekkür ederim''
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul