Yalnız Mesajı Göster

Çevirgel Duası

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Çevirgel Duası

vega Nickli Üyeden Alıntı

92 sayfayı baştan sona okudumben bir sene önce eşimdem ayrıldımmajör depresyona yakalandımhiç uyumuyordum günde yarım saat antidepresan ve zopix kullandımbu sıralarda arkadaşım beni bulunduğumuz yerdeki bir hocaya götürdühocayı tanıyordum ama bu işleri yaptığını bilmiyordumhoca dedilen kadın aslında büyücüydüanne isimlerimizi aldı yarın gel dedi ertesi gün gittiğimde a dan z ye herşeyi doğru olarak anlattıve bana inanmayacaksın ama dedi herşey paradan kaynaklanıyor dedi ve ilerde birinden birşey duyup bana inanacaksın dedi dediği gibide oldu

neyse biz başladık kaşık büyüsü yaptırmaya bunun yanında 3 uygulama daha yaptıbana dediki bu işler inanmaktan geçer kalbini çürükletirsen tutmaz dediama ben inanmamıştım41 gün içinde seninle mutlaka irtibata geçer dedibaşladık beklemeyebu arada kadının yanına hergün gidiyordumoğluda arkadaşımdı zatenbelki inanmassınız ama günde en az 5 kişi geliyordu büyü için bozdurmak içinkimisi hediyeler getiriyordu istediği olduğu içinbüyü konusunda baya bir bilgi sahibi oldum

kadının dediği gibi eşim beni 41gün aradıağlamaya başladı iki saat konuştuk kadının dediği herşey doğru çıktıherşeyi ben mahvettim benim suçum dediben bir karar aldım ve asla geri dönmeyeceğim dediarayanlar mutlaka bir bahane ile arıyor bunu unutmayınherşey tam düzelecekken ailesi yine devreye girdi ve bir anda herşey eski halini aldıo gün büyüye tövbe ettim ve bir daha asla uğraşmadımama büyü hakkındada oldukca bir bilgiye sahip oldum

şimdi kuran ayetleri var bunun neresi büyü diyenler aldanmasın büyüde de kuran ayetleri kullanılıyor ve cinleri birşey yapmaya zorluyorlarama bu çevirgel duası asla büyü değil rahatlıkla okuyabilirsinizzaten bizim aramızda büyü yapabilecek kimsede yoktursakın denemeyin çarpılırsınız

bu arada biz anlaşmalı boşandık sofilerin yanına gidip geliyordum başanmadan önce misafir olarak biri gelmişti durumu anlattım bana bir dua verdi iki rekat namaz kıl bu duayı oku ve rüyannda ne görmek istediğini niyet et kimseyle konuşmadan uyu dedidediği gibi yaptımbizim gelceğimiz ne olacak diye niyet ettimrüyamda tekrar evlendiğimizi gördümbeyaz gelinlik giymiş tekrar evleniyorduk

arkadaşlar ben bunlrı neden yaptım derseniz insan ilerde acaba şunuda yapsaydım olurmuydu dememek için herseyi yaptımbırakın giden gitsin diyenlere aldanmayın aşk kolay yakalanan bir duygu değil eğer seviyorsanız elinizden geleni yapın büyü hariç tabibu duayıda okuyun ama kesinlikle inanarak okuyunayrıca bu dua ile gelmesi yeterli değil bencekalmasınıda sağlayacak birşeyler yapmak gerekir

üzücü şeyler yaşamışzınıöncelikle geçmiş olsun kardeşim
büyü yaptırmışsnız yanlış ve günah olduğunu anlayıp tövbe etmişsiniz maşaAllah buna sevindim
ama birde demişsinizki ''bırakın giden gitsin diyenlere aldanmayın '' böyle demişsinizama sizde birçok çey yapmışsınız,hatta büyü bilepeki geri döndümü,yeniden kavuştunuzmu ? hayır
onun için olmayan bişeyi fazla zorlmamak gerekiorAllah'tan hayırlsını dilemeliyizhayırlıysa nasip et değilse daha hayırlılarını karşıma çıkar diye dua etmeliyiz

Alıntı Yaparak Cevapla