Yalnız Mesajı Göster

Çevirgel Duası

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Çevirgel Duası

büyü kategorisine girdigi icin Allah rasulu;büyü yapan ve yaptiran cehennemliktir dedigi icin bizede müslüman olarak diger müslüman kardesimizi cehennem atesinde düsmemesi icin vede zararina ugramamasi icin uyarmak, günaha günah demek farzdir ki bu insanoglunun serbest iradesine hükmedip geri getiriyorsa büyü alanina girmis olur Biz günah olana günah deriz yapan ister yapar ister yapmaz o ayir mesele bizi alakadar etmez biz günah demekle kimsenin iradesine hükmetmiyoruz Yoksa günah demek günah oldugunu bilmekmi rahatsiz ediyor sizi?

ayşegül25 Nickli Üyeden Alıntı

bir kerede konu açıldığında günah diye akıl veren mesajlar olmasa yapmak isteyen yapar sonucunun olumlu yada olumsuz olduğunda kendi karar verir ne yapacağınasizde bu şekilde okumak isteyen kişinin iradesine hükmediyorsunuz

--- Sonraki mesaj ---

Arkadaslar bu duada beddua yazan yeri yokmuydu bedduali bir tarifte verilmisti bu forumda ben o sandim okudum bedduali yer yok ya arkadas sildi o yerleri yada baska biri acti ayni konuyu

dark_angel Nickli Üyeden Alıntı

büyü kategorisine girdigi icin Allah rasulu;büyü yapan ve yaptiran cehennemliktir dedigi icin bizede müslüman olarak diger müslüman kardesimizi cehennem atesinde düsmemesi icin vede zararina ugramamasi icin uyarmak, günaha günah demek farzdir ki bu insanoglunun serbest iradesine hükmedip geri getiriyorsa büyü alanina girmis olur Biz günah olana günah deriz yapan ister yapar ister yapmaz o ayir mesele bizi alakadar etmez biz günah demekle kimsenin iradesine hükmetmiyoruz Yoksa günah demek günah oldugunu bilmekmi rahatsiz ediyor sizi?

Alıntı Yaparak Cevapla