Yalnız Mesajı Göster

Çevirgel Duası

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Çevirgel Duası

düsh Nickli Üyeden Alıntı

buyrun sevgili arkadaşlar ben bu şekilde yapıyorum ve biiznillah hiç şaşmıyor,Allah sizin dualarınıza kabul buyursun,amin

ÇEVİRGEL Yarabbi falanın uykusunu ve kendisini bağladım
uykusu ve kendisi aman bulmasın ,
benim emrim olmadıkça benden ayrılmasın ve beni görmedikçe susuz otlar gibi yansın
aşkım ile yüreği dolsun ön eteği at art eteği kamçı olsun gelsin beni bulsun,
bi ferman hüdai taala ismi şerif hürmetine 10 kere ;
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed
1 kez ;
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin Errahmânir'rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn

Yedi cihan serveri Muhammet Mustafa (sav)in mübarek ruhu şeriflerine,
SAdakati kuranın ruhuna hediye ondan,
Hzisakın ruhuna ondan şeyhül ekber mukaddeme hazretlerinin ruhuna hediye ondan sonra duanın kabulüne Yarabbi Allahümme ellebbena Allahümme ellebbena Allahümme ellebbena,
(konuşmadan direk secdeye varılır ve şunlar okunur);
Allahümme ellebena sıktırlı kalbi Muhammedin bin elacelü elacelü elacelü essahatü essahatü essahatü ervahan ervahan ervahan (sonra oturunuz ve21 kez besmele okumaya başlayınız);
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim

Yarabbim falanın uykusunu bağladım rüyaları benimle olsun,
sen bu duamı kabul et
Gönlü benim olsun
sana el açıp yalvarıyorum benim güzel rabbim;
sağ yanımda can peygamberim Muhammet Mustafa (sav) sol yanımda Allah aslanı HzAli kuvveti olsun ,
beni falan sevsin ve aklını ve fikrini ve zikrini ve cemii endamını ve efkarını benden yana çevirgel benden tarafa dönsün,
aşkından yansın beni düşünsün
ay doğar yemenden gün doğar gülşandan ,
gül elimde,
mühür dilimde,
bekle yanımda,
falanın gönlü bende kalsın ,
hemen beni uzaktan gel gör,
beni ay ile gün bil,
gel beni,
sen koyun ben kuzuyum
gel beri gel beri gel beri karşıdan gördüm seni
yâ hû yâ hû yâ hû ,
Yemliha -Mekselina -Mislina -Mernuş -Debernuş -Sazenuş-Kefeştatayyuş-Kıtmir ,
vela havle vela kuvvete illa billahil aleyyül azimAllahümme sıkkıslı falanın kalbi ve ben, falan ala muhabbeti ki ve celbil aşkı atiki hamilel mektubelil esmai ve behurimdil kelamil kadim ve habibikel keramya rahmanü yarahim kema el leyte beyne yusuf ve zeliha ve bi hakkı ismikel azim ve bi hürmetil fatiha ve surei yasin ve tasin ya erhamerrahimin ya ekremel ekremin veya şafial müşafin veya giyasel müstagısin bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahirabbil alemin vesallatu vessalamü ala hayri halgihi ve alihi ecmain ilahi falanın gönlünü benden yana çevirgel bana dost kılıvergel,
aklını fikrini ve aşkını benden yana çevirgel,
O rabbim ki 7 kat yerleri ve 7 kat gökleri yarattın o izzetin hakkı için falanın gönlünü ve aşkını benden yana çevirgel ,
bi hakkı ahiyyen şerakiyyen ezunu esbalüs ilahi bu evsatlar hakkı için falanın gönlünü aşkını sabrını fikrini zikrini benden yana çevirgel
Hızır as İlyas aleyhisselamın yüzü hürmeti için falanın gönlünü ve hükmünü benden yana çevirgel ,
eğer uyur ise uyandır oturursa tarafıma getir,
gel aşkını ve muhabbetini benden yana çevirgel aşkı artsın
Bi hakkıAllahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm
İlahi beyti ezanlar hürmeti için
bi hakkı hürmedil kuran Muhammedin ül Mustafa Aleyhivesellam aleyna biyyuna ve aleyhim ecmain
incili İsa
ve bi hakkı Tevradı Musa
ve bi hakkı Zeburu Davut
ve bi hürmedil kuran aleyna biyyuna ve aleyhim ecmain ve bi hakkı sonfelrahim
ve hakkı suffu adem
ve hakkı suffu İdris
ve hakkı suffu Şit
ve bi hakkı imamil müslimin ehliman ,
ilahi senin yüceliğin için ilahi senin lütfü ihsanın için ilahi senin kudretin için falanın gönlünü aşkını sevgisini benden yana çevirgel ,
ilahi Muhammed Mustafa (sav)in kuran_ı şerifi ayetleri ve kelimeleri ve harfleri hürmeti için
hz musanın tevradı ve ayetleri ve kelimeleri ve harfleri hürmeti için
ilahi isanın incil sureleri kelimeleri ayetleri ve harfleri için
ilahi davudun zeburu ayetleri kelimeleri harfleri duaları hürmeti için
ilahi 4 kitap hürmeti için falanın gönlünü aşkını ve canını benden yana çevirgel ,
aşkını aklını zikrini kararını ve hulğunu benden yana çevirgel ve bi hakkı muhammet resulullah
ve bi hakkı adem safiyulllah
ve bi hakkı ibrahim halilullah
ve bi hakkı musa kelimullah
ve bi hakkı isa ruhullah
ve bi hakkı davut hak fatullah
ve bi hakkı süleyman eminullah hürmeti için ilahi falanın gönlünü benden yana çevirgel ,
peygamberlerin hürmeti için gelsin muhabetini ve sevgisini gayrı şeylerden ayırsın benden yana gelsin ,
yarabbi yarabbi yarabbi
ya hannan ya hannan ya hannan
ya Mennan ya Mennan ya Mennan
ya deyyan ya deyyan ya deyyan
albar ya kahhar ya Hayyu ya kayyum ya zelellahi vel ikram
ilahi 124 bin peygamberler yüzü hürmeti için
ilahi musanın turda müracatı hürmeti için
ilahi Muhammed Mustafa (sav)in müracaatı hürmeti için ilahi Muhammed Mustafa (sav)in varliği hürmeti için
ilahi Muhammed Mustafa (sav)in namazı ve niyazı hürmeti için,
ilahi Muhammed Mustafa (sav)in şefaatı hürmeti için ilahi Muhammed Mustafa (sav)in selamü ve kelame hürmeti için
ilahi Muhammed Mustafa (sav)in cümle işleri hürmeti için makamı hürmeti için
cihatları hürmeti için
ilahi Muhammed Mustafa (sav)in cümle ashapları hürmeti için ilahi muhammedi mümminin ve mümbiat hürmeti için ,falanın gönlünü benden yana çevirgel aşkını aklını fikrini ve zikrini benden yana çevirgel sözümden başka bir iş etmesin bi avni züafi ankü ya erhamar fukarai, ilahi ne yerde ise beni arasın beni bulsun, gönlünü muhabbetini benden yana çevirgel, üzerime bırakgel ve muhabbetine doldur gel ziyade kılıvergel ya cemiu ya Allah
ilahi hasani basri
ve habibi alemi
ve serir sekati
ve davudu tahiri
ve cüneydi bağdadi
evliyayı izan ve evliyayı kuran sedvanı ilahi aleyhim ecmain ilahi bu canlar hürmeti için falanın gönlünü aşkını benden yana çevirgel
ilahi hallacı Mansur
ve Veysel karani
ve hacı bektaşi veli
ve Beyazıtı Bestami bu evliyalar hürmeti için hacetimi kabul kılıvergel ve bahtımı açık kılıvergel amin yarabbel alemin
bi hürmeti yevmela yenfau mubin vela benune illamen ettalahebi kalbin selim ilahi falanın aklını fikrini kararını sevgisini benden yana çevirgel gayrı şeylerden ayırıp benim hükmümde kılıvergel
ya ilahel alemin ve hayren nasirin birahmetike ya erhamerrahimin veya ekremel erkemin ,
yarahmanil ya rahim ilahi falanın aşkını sevgisini benden yana çevirgel subbuhun kuddüsün rabbuna rabbul melaiketihi verruh HzMikail Hzİsrafil HzCebrail Hz Azrail aleyhisselam ların ve meleklerinin yüzü suyu hürmetine falanın aklını fikrini muhabbetini benden yana çevirgel bana bırak gel
ya hü ya hü ya hü Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve eshâbihî ecmain velhamdülillahilrabbil alemin Bismillahirrahmanirrahim Vein yekadüllezine keferu la yüzlikuneke bi ebsarihim lemma semiğuzzikra ve yekulüne innehü la mecnunun vema hüve illa zikrun lil Alemiyn
AMİN

Böyle güzel bir dua olabilir mi ya? Duayi ettikten 130 saat sonra geri gelmesi imkansiz dedigim sevgilim mesaj atti, bensiz yapamadigini cok sevdigini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla