Yalnız Mesajı Göster

Çevirgel Duası

Eski 06-27-2012   #53
Prof. Dr. Sinsi

Çevirgel Duası

ucuzroman Nickli Üyeden Alıntı

Bu ayılık acısı o kadar zorki insanda yataktan kalkacak kadar mecal bırakmayan, ağzın içinde yaralar çıkartan bir şey Artık yasmak istemiyorum O'nu sonkez görüp sonra ölmek istiyorum Artık katlanamıyorum gücüm tükendi sebepsiz yere gelen ağlama krizlerine Kendimi ailemin yanında bile yabancı ve yalnız hissetmekten

Kardeşim bende 2ay önce ayrıldım bende çok kötüyüm ama Allah'a dua ediyorum bana sabır vermesini diliyorum Her gece yasin, gündüzleri kenzül arş duasını okuyorum Bana hayırlı olcaksa geri dönmesini istiyorum İnsanın alnında ne yazıyorsa o olur sana dönecekse elbet bir şekilde zaten allah kavuşturur sen sadece içini biraz ferah tut Elbet Yüce Rabbimin bir bildiği vardır Sana zaten hayırlı olmayacaksa 1 ay gelip 2 ay sana bu acıları yeniden yaşatıcaksa dönmesinin hiç bir anlamı olmaz Sen bol bol dua et içini rahatlatıyor insanın inancını hiçbir zaman yitirme Allah'a olan samimiyetini ona göster güzel günler gelicek emin ol Zor bişey bende yaşıyorum ama farkına var böyle şeylerin Allah hepimizin yardımcısı olsun Dualarımızı tez zamanda gerçeğe dönüştürür inşallah

Konuşmak istersen özeldende mesaj atabilirsin Allah'a emanet

Alıntı Yaparak Cevapla