Konu
:
Besmele-i Şerifenin Sırları
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
elifimbenim
Nickli Üyeden Alıntı
selamün aleyküm canım tamam senin içinde dua ederim buradaki tüm canlarım için edeyorumzaten izim tutmak mümkün değil hep tüm sitedeki canlarım için diye hepinizi duamın içine alıyorum ALLAHIM ne sıkıntınız varsa inş feraha ulaştırıır ve hakkınızda hayırlara vesile kılmasını diliyorum
--- Sonraki mesaj ---
bu duayı her CUMA günü 1
saatte
150 defa bu duayı okuyacaksın ve niyet edilen kişiye gönder bu mesela eşinden ayrılmak üzüre olan bir bayan dileğini söyler ayrılmak istemediğini veya sevdiği birisi varsa onunda kendini sevmesini ayrılmamamyı gibi yani işte dileğiniz ne ise
bir iş için olabilir veye başka bir iş için ama inş kötü bir maksatla kullanılmaz vebali döner kendimizi bulur lütfen sadece güzel bir dilek için bu duayı okuyun art niyet için değil YÜCE YARADAN c
c
ALLAHIMMIZ herşeyi bilir ve ondan gizli bir şey yapılamaz onun için duanızı ,dileğinizi yaparken iyi düşünün lütfen ben bunu sevgi için okuyordum ve olduğundanda eminim
DUA
şudur
subhaneke la ilahe illa ente yarabbe külli şey in ve varisehu ve razıgahu ve rahime
selamün aleyküm benim yürek yangını sevgi ataşiyle kavrulan paptyalarım ben bunu denedim ve oluyor bu dua ayettir yani kalbinizi rahat tutun ben zaten günahlara gireçek bir büyü duası felan bilmmem yapamam yapanada karşıyımdır
d
Allah C
C
Razı Olsun
Cuma gecesi 1
saatte mi?
Cuma gündüz 1
saatte mi?
Göndermek ne demek? Niyet etmek mi?
Her dua başında Besmele çekecek miyiz, yoksa başta bir Besmele 150 dua mı?
demişsin, duanın devamı var mı?
Sevgili kardeşim her birini cevaplaman mümkün mü
Cevapların için şimdiden teşekkür ediyorum
Emeğine Sağlık
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul