Yalnız Mesajı Göster

Besmele-i Şerifenin Sırları

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Besmele-i Şerifenin Sırları

mysalv Nickli Üyeden Alıntı

Teşekkürler,Allah razı olsun

Ecmain

hasret26 Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar ben burda ölüyorummmmmmmmmiçim öle bi yanıo ki bunun tarifi yokrabbim bilione yapsam ne okusam ne etsem sabrım gelmioaklımdan kalbimden çıkmıo onu özlüyorummbelkide kıyamete kadar bidaha hiç göremicem hiç sesini duyamıcamm( annemler görmesin die gizli gizli ağlıyorum yüreğim yana yana içim parçalanırcasına dua ediyorumm sanki yüreğim akıo şuan uyuyamıorum gecem gündüzüm rabbime yalvarmakla geçioo geçsin de zatenben onu buldum rabbimi buldumbigün elimi açıp yardım dilemedim hep insanlardan bekledim hatamı anlıyorumrabbim tek çare sensin beni ancak sen kurtarabilirsin bu acıdan ancak sen onu bana geri verebilirsin dedirtti RABBİMduanıza öle ihtiyacım varki kendimi dergahlara attım gidiorum kuran okuyup allahın kelamıyla ona yalvarmak istiyorumdün öle yaptım okudum ağladım ,okudum yalvardım ,okudum ağladım, okudum sadece ondan diledimallahımm bu sitede yazan yazmayıpta okuyan herkesi mutlu etsin acılarını dindirsin,dertlerine derman çaresizlere çare olsun,borçlarına edalar versin,çocuksuzlara çocuk versin,eşinden sevdiğinden ayrı olanları tez zamnda kavuştursunaminen hayırsızı bile yola getircek hayırlı etcek kadar büyük olan allahıma heran yalvarıyorum ve kendime ederken hepinize de ediyorumbiz bi aileyiz aslında burdaki herkes muhakkak yaralı ve dua ya sarıldı rabbim duadan ayırmasın biziaminbenide unutmayın olur muben hasretim sevdiğimebeni terkettinişandan döndük derdimi buraya yazmak istiyorumokuyupta beni anlayanlar olur die

Amin ßana özelden mesaj atarsan sana aşk acısı için bir şey önerebilirim inşaAllah

linkin Nickli Üyeden Alıntı

özelden yazdım yardımcı olursan sevinirimAllah razı olsun

O dua verildi sanırım bu konu içerisinde

Alıntı Yaparak Cevapla