Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

Greek soul arkadasım alıntı yapmayı beceremedıgım ıcın nıckınle hıtap ettım helal et hakkını evet benzerlıkler olabılır evde basım sıkıstıgında Himmet isteyip adamları kaccıracak halımız yok ya Aynı tür kötü hadiseler sadece1 insanın basına gelmiyor malesef dünyada neyse sonuc olarak ben bildiklerimi yazmak ıstedım
Dileklerin olmayısıyla ilgili olarakda Yine Geylani hzlerinin Gizliden sesler adlı kitabında söylediklerini okuyabilirsiniz eminim arkasında daha büyük rahmet vardır

Ayrıca sunu da söyleyeyim eger istegimiz muradımız hayırlı ise besmelenin acamayacagı kapı yokturbİTKİLER bile bismillahirrahmanirrahim diyerek tasların altından uzanıp gun ısıgına cıkıyorlar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

--- Sonraki mesaj ---

Ayrıca sunu da belirtmek isterim ki Geylani Hzretleri söyle der :Her doğruyu her yerde söylemeyinizÖzellikle tasavvuf cok ince bir cizgidir,İnananın imanını ,inanmayanın küfrünü arttırır diye buyurmuslardır
Bahsettiğniz programda herkese acık bir program olduguna göre bu hikayeyi biraz daha yumusatıp aktarmıs olabılırlerCnkü bu hikaye sadecebenim bildiğim değil bir cok kadiri ihvanının bildiği bir mevzudurAncak Geylani Hzlerinin mucize ve kerametleri o kadar coktur ki bu bize en normali ve en basiti gibi geldiği icin aktardım hi cekinmeden
Dua ile

Alıntı Yaparak Cevapla