Konu
:
11 Adım Duası Çok Etkili...
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
12
Prof. Dr. Sinsi
simya
Nickli Üyeden Alıntı
bnde 3 defa filan yaptım tırsa tırsa ocak ayında yapmıştım bi gelişme yok dileğimle ilgili
Niçin tırstın güzel kardeşim
--- Sonraki mesaj ---
Fatma-tül zehra
Nickli Üyeden Alıntı
Selamun Aleykum arkadaslar,bazen bu forumdaki yazıları takip edip okuyorum ancak üye değildim bu bölümdeki mesajları okuduktan sonra nacizhane bildiklerimiz sizinle paylasmak istedim
Öncelikle ben Pirimiz Abdulkadir geylaninin talebesi olmaya calısan biri olarak onun tesbihleriyle dersli biriyim
Pirimiz iki gözümüzün nurunun ne büyük bir evliyaullah oldugunu burda tekrar anlatmaya gerek duymuyorum sunu da söylemek isterim ki Abdulkadir Geylani Hz
lerinin ihvanlarına en büyük müjdesi Himmet etmesidir
Destur medet Himmet Pirim Seyhim Hz
Abdulkadir Geylanim dediğiniz vakit insallahu rahman hızır gibi her derdinize yetisir
Simdi biz dersli degiliz biz naapacagız diyebilirsiniz
Söyle bir misal vereyim Gavsulazam Hz
leri o kadar mübarek bir zaattır ki Kim ondan medet istersen yetisir
Bir ablamızın kızına bundan 2-3 yıl önce(tam zamanı hatırlamıyorum yalan katmak istemedim )kötü niyetli birileri tarafından sıkıstırılmıs kacmaya calısmıs ellerinden kacamamıs
Son care Abdulkadir Geylani Hzretleri gelmis aklına,ismini de hatırlayamamıs Pirimizin akabinde soyle demis can havliyle Yetis annemin Seyh-i yetis diye bagırmaya baslamıs
Tam o esnada Abdulkadir geylani Hzretlerini Abdest alırken görmüs,isin ilginc tarafı Abdülkadir Geylani Hz
leri takunyasını cıkarıp adamın kafasına vurmus ve diğer adam da bunu görüp sok gecirmis tabi ki
Velhasıl kelam kızcagız kurtuldu Rabbimin izniyle ve keremiyle
Besmele duasına gelince tatbikat sekli söyledir
11 adım diye bir sey hic bir sohbet esnasında duymadım
7 gece üst üste teeccüt vakti kalkılır ve 2 rekat hacet namazı kılınır
Hacet namazı da her rekatta 1 fatiha ,11 ihlas ile kılınacak ve sonra oturdugun yerden 786 besmeleye niyet edilecektir
100 tanesi oturarak 100 tanesi secde de tekrar oturarak 100,tekrar secdede
o sekilde 786 besmele cekilir
Son 86 besmele secdede biter
daha sonra Abdülkadir Geylani Hzretlerinin Besmele-i serif duası okunur
bu tatbikat 7 gece üst üste uygulanır
Böylece Mürsidim Geylani hz
lerinin himmetine nail olmus olursunuz ve Önünüzde acılmıycak hicbir kapı kalmaz insallah
Bu sekilde ne dertlerimizi ne sıkıntılarımızı cözdük Rabbimin izniyle
Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaslar
Tüm muratlarınıza tez zamanda hayırlı bir sekilde ulasmanız ümidiyle
Dua ile kalın
AMİN ECMAİN
Abdulkadir Geylani hz hakkında kitaplar okudum,onun yolunda gittiğini söyleyen cemaatlerin yanındada bulundum
Söylenilenlere göre çok muhterem bir zaat
Ancak senin anlattığın şu olay
Ne bileyim Sır Kapısında anlattığının benzerini izlemiştim
Oradada 2 tane sapık bir kıza Metro istasyonunda tecavüze yelteniyor,kızda bir dua okuyor,sonra kızın arkasında insan suretli 2 melek beliriyor,ve sapıklar kaçıyor kızda kurtuluyor
Ne büyük benzerlik değil mi? ^^
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul