Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

simya Nickli Üyeden Alıntı

bnde 3 defa filan yaptım tırsa tırsa ocak ayında yapmıştım bi gelişme yok dileğimle ilgili

Niçin tırstın güzel kardeşim

--- Sonraki mesaj ---

Fatma-tül zehra Nickli Üyeden Alıntı

Selamun Aleykum arkadaslar,bazen bu forumdaki yazıları takip edip okuyorum ancak üye değildim bu bölümdeki mesajları okuduktan sonra nacizhane bildiklerimiz sizinle paylasmak istedim
Öncelikle ben Pirimiz Abdulkadir geylaninin talebesi olmaya calısan biri olarak onun tesbihleriyle dersli biriyim
Pirimiz iki gözümüzün nurunun ne büyük bir evliyaullah oldugunu burda tekrar anlatmaya gerek duymuyorum sunu da söylemek isterim ki Abdulkadir Geylani Hzlerinin ihvanlarına en büyük müjdesi Himmet etmesidirDestur medet Himmet Pirim Seyhim HzAbdulkadir Geylanim dediğiniz vakit insallahu rahman hızır gibi her derdinize yetisirSimdi biz dersli degiliz biz naapacagız diyebilirsinizSöyle bir misal vereyim Gavsulazam Hzleri o kadar mübarek bir zaattır ki Kim ondan medet istersen yetisir
Bir ablamızın kızına bundan 2-3 yıl önce(tam zamanı hatırlamıyorum yalan katmak istemedim )kötü niyetli birileri tarafından sıkıstırılmıs kacmaya calısmıs ellerinden kacamamısSon care Abdulkadir Geylani Hzretleri gelmis aklına,ismini de hatırlayamamıs Pirimizin akabinde soyle demis can havliyle Yetis annemin Seyh-i yetis diye bagırmaya baslamısTam o esnada Abdulkadir geylani Hzretlerini Abdest alırken görmüs,isin ilginc tarafı Abdülkadir Geylani Hzleri takunyasını cıkarıp adamın kafasına vurmus ve diğer adam da bunu görüp sok gecirmis tabi kiVelhasıl kelam kızcagız kurtuldu Rabbimin izniyle ve keremiyle

Besmele duasına gelince tatbikat sekli söyledir11 adım diye bir sey hic bir sohbet esnasında duymadım7 gece üst üste teeccüt vakti kalkılır ve 2 rekat hacet namazı kılınırHacet namazı da her rekatta 1 fatiha ,11 ihlas ile kılınacak ve sonra oturdugun yerden 786 besmeleye niyet edilecektir100 tanesi oturarak 100 tanesi secde de tekrar oturarak 100,tekrar secdede o sekilde 786 besmele cekilirSon 86 besmele secdede biterdaha sonra Abdülkadir Geylani Hzretlerinin Besmele-i serif duası okunur
bu tatbikat 7 gece üst üste uygulanır
Böylece Mürsidim Geylani hzlerinin himmetine nail olmus olursunuz ve Önünüzde acılmıycak hicbir kapı kalmaz insallah

Bu sekilde ne dertlerimizi ne sıkıntılarımızı cözdük Rabbimin izniyle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaslarTüm muratlarınıza tez zamanda hayırlı bir sekilde ulasmanız ümidiyleDua ile kalın AMİN ECMAİN

Abdulkadir Geylani hz hakkında kitaplar okudum,onun yolunda gittiğini söyleyen cemaatlerin yanındada bulundumSöylenilenlere göre çok muhterem bir zaatAncak senin anlattığın şu olayNe bileyim Sır Kapısında anlattığının benzerini izlemiştimOradada 2 tane sapık bir kıza Metro istasyonunda tecavüze yelteniyor,kızda bir dua okuyor,sonra kızın arkasında insan suretli 2 melek beliriyor,ve sapıklar kaçıyor kızda kurtuluyorNe büyük benzerlik değil mi? ^^

Alıntı Yaparak Cevapla