Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #17
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

deniz___gizem Nickli Üyeden Alıntı

inanmıyorum gizemnurharika bu kadar etkili bir dua demekkiçok teşekkür ederim canımo kadar ihtiyacım varki buna tahmin edemezsinBunu birkaç yıl önce yengem yapmıştı tabi o zaman hiç bilmiyordum girmiş odaya kapıyı kapatmış ve tam duayı okuyup kıbleye 11 adım atmış tabi bu ara odanın kapısı kapalı daha konsantre olması için tam 11 adım btip elini kaldırıp dua ettiğinde odanın kapısı açılarak teyzem içeri girip ne yapıyorsun demiş:d sen düşün kadının halini aklıma onu getirdin birdenbiran önce denemeyi düşünüyorum lütfen benim için dua et bugün yeni üye oldum ve en hızlı cevabı senden aldım Allah razı olsun canım

buna cok sevindim canim benim, bende bu aksam yapacagim Allah kismet ederse, yengenin halini düsünebiliyorum benimde yüregime inerdi hehe,

canim ben bu gün bir kac duaya baslayacagim istersen bana ismini ve niyetini söyle aksama baslamadan önce gelir bakarim ikimiz icin niyetleip okurum, kib byeee
--------------------

seda_sivas Nickli Üyeden Alıntı

gizemnur tam olarak nasıl yaptın anlatabilirmisin?

canim yukarida yazdim iki rekat Allah rizasi icin namaz kiliyorsun, namazliktan kalkmadan 3 elham 3 ayetel kürsi 3 insirah süresini okuyorsun bunlar bitince namazliktan kalkip kibleye dogru 11 adim atiyorsun 11inci adimda 11 defa ya abdul kadir geylani diyorsun oldugun yere cömelip itegini söylüyorsun yani onu araci kiliyorsun yalvar Allahtan seninicin istemesini söyle ilk önce peygamberimizin sonra onun yüzü suyu huremtinede Allahtan iste, agla acini yasayarak iste inan bana Rabbimveriyor hic korkma korkacaktahic bir sey yok Allah simdiden kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla