Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #24
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

dioraddict Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar şunu belirteyim ki ben 11 adım duasını ilk yaptığımda 3 gün sonra dileğim gerçekleşti
Sonra iki gece üst üste yaptığım çok garip rüyalar gördüm garip derken, galiba Abdulkadir Geylani hazretlerin gördüm, elimde okuduğum zikirler yazılıydı, konuşmadım, elimi uzattım ve bana ' aferin kızım' dediğini hatırlıyorum Dileğimin gerçekleşmesine vakit daha var Namazı ben 1 Fatiha, 3 İnşirah suresi, 3 Aytel Kürsi ve 3 İhlas okuyarak kıldım Belki de yanlış yöne yürüdüm ama o rüyadan sonra anladığım şey şudur ki, isteğim gerçekleşsin gerçekleşmesin Allah dualarımı kabul etmiş Vereceği fatih olur, hasan olur, belkide kimse olmaz ama Allah'ın sevgisini kazanma yolunda gidiyorum Zaten Allah'ın sevgisini kazandıysam, ne edeyim ben fatih'i İnşallah dediğiniz gibi kafası karışıktır ve vicdanı rahat etmiyordur Rahat edemsin inşallah Benim korkum acaba rüyasında ettiğim duları görüyor da bana sinirleniyor mu? ' halen benim için mi dua ediyor, düş artık yakamdan' mı diyor acep
Arkadaşlar umutla doldum, hakikaten eskisi kadar çok dua etmeye başlayacağım Umarım hepimiz buraya sevdiklerimizle kavuştuğumuzu yazarız

canım nasıl yaptığını tam olarak ayrıntılı anlatırmsın farklı şekillerde anlatılmış çünkü

Alıntı Yaparak Cevapla