06-27-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
11 Adım Duası Çok Etkili...
merhaba arkadaşlar,ben yeni üyeyim,hepiniz o kadar sıcak ve umut dolusunuz ki bır haftadır yaklaşık takıp edıyorum ve sızlerden ogrendıgım duaları zikirleri yapıyorum sıkıntımı dile getırırken bıle sankı rabbımı şikayet edrmiş gıbı hıssedıyorum kendımı ama caresizim  baska bır konu başlıgı altında da az once aglamam sonucu bırden bır seyler yazdım fakat dogru konu baslıgı burası sanırım sevıyorum hem de cok sevıyorum hatta onunla gunaha gırecek kadar sevdım rabbıme tovbe ettım ama tekrar ettım,tövbe ettım yıne tekrar ettım  sevgıme yenılmek rabbımı üzmek beni kahretti ve su an ayrıyız hatta hayatında bırı var sanırım 2 yıl boyunca benı cok sevmesını ıstedım rabbımden ama cok sevemedi,hep tartısma hep tartısma bır turlu bulamadık orta yolu ve sonunda koptuk hala bana dönmesini benı daha cok sevmesını ıstıyorm hayırsızsa rabbım bana hayırlı eyle dedım,bu ıkı ay daha sıklıkla dua ettım yasın okudum mübin duasıyla bırlıkte esmaül hüsnayı okudum cok fazla agladım nefes alamadım,isyan ettim,rabbım neden benım ıcın 'ol' dıyıvermedın dedım ben bılıyorum gunahımı affet tekrarını kesınlıkle erdırme dedim senın ıstedıgın gıbı helal ve hayırla bızı bırbırmıze nasip et dedım 45 gun terkettı beni bu kadar dua edıp de bu sonucla karsılasmam benı müthiş bir umutsuzluga düşürdü 55 gun agladım bır hafta dondum kaldım sonra bu sıteye rastladım tekrar umutlandım 11 adım duasını yaptım 7-8 gece sabah dahil,olmadı  karia suresını okudum olmadı  ayetel kürsiyi okudum 170 defa olmadı  cok sabırsızım bılıyorum ama haytında bırı olmasına dayanamıyorum ben haketmemiştim rabbim istemıyor demekki diyorum kendı kendıme ama yazdıklarınız umutlandırıyor yenıden  bana dönmez biliyorum bosuna dua edıyorum hem hayatındaki insanın da gunahına gırmez miyim? hayatım ve inancım arasında kaldım ben hayatta her zaman aşık odugum kişiyi istedim rabbimden para pul su bu istemedm hamdolsun hıc bır derdım yok ama gonul mutlulugum yok hayata küstüm tat almıyorum hıc bır seyden ben ne yapmalıyım? nasıl dua edeym gerı gelmesı ıcın dıye 145 ya muheymın cekıyorum 'ya vedüd' ismını gordum ama cok zikir ettıgımden bilinçaltı mı onu anlayamadım baska bır dua da gormuyorum atlatamıyorum arkadaslar olmuyor haytta kendıme ve aileme yakısır bır ınsanı bulmuşken kaybetmek agrıma gidiyor 25 yasındayım ama cok yaşlıyım  kandıl gecesi rabbime bana müsade et dedım dua edeyım  ama özel günüm aksam 9 da geldı cattı  rabbim istemıyorsun dimi dedim (ben rabbimle hep konusurum boyle benı yargılamayın)ama 313 ayetel kursıyı cektım sızlere de her ihtıyacı olana da yolladım kendı muradımı da dıle getırdım bılmıyorum ne olacak bır yandan rabbım kabul etmeyecegı duayı ettırmez dıyorum bır yandan rabbım istemıyor dıyorum bır yandan baska seyler kafamda  örümcek ağı gıbı hersey ıcınden cıkamadım rabbım benı hiç mi sevmezsin,hiç m, duymazsın,hiç mi üzülmezsin dedim? neden dedim neden günlerce  ben ne yapmalıyım??? ne sevdıgım gerı döner ne de rabbim affeder  ben neden yaşamalıyım mutlu olmadıktan sonra?
|
|
|