Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #38
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

merhaba arkadaşlar,ben yeni üyeyim,hepiniz o kadar sıcak ve umut dolusunuz kibır haftadır yaklaşık takıp edıyorum ve sızlerden ogrendıgım duaları zikirleri yapıyorumsıkıntımı dile getırırken bıle sankı rabbımı şikayet edrmiş gıbı hıssedıyorum kendımı ama caresizimbaska bır konu başlıgı altında da az once aglamam sonucu bırden bır seyler yazdım fakat dogru konu baslıgı burası sanırımsevıyorum hem de cok sevıyorumhatta onunla gunaha gırecek kadar sevdımrabbıme tovbe ettım ama tekrar ettım,tövbe ettım yıne tekrar ettımsevgıme yenılmek rabbımı üzmek beni kahretti ve su an ayrıyızhatta hayatında bırı var sanırım2 yıl boyunca benı cok sevmesını ıstedım rabbımden ama cok sevemedi,hep tartısma hep tartısmabır turlu bulamadık orta yolu ve sonunda koptukhala bana dönmesini benı daha cok sevmesını ıstıyormhayırsızsa rabbım bana hayırlı eyle dedım,bu ıkı ay daha sıklıkla dua ettımyasın okudum mübin duasıyla bırlıkteesmaül hüsnayı okudum cok fazlaagladım nefes alamadım,isyan ettim,rabbım neden benım ıcın 'ol' dıyıvermedın dedım ben bılıyorum gunahımı affet tekrarını kesınlıkle erdırme dedimsenın ıstedıgın gıbı helal ve hayırla bızı bırbırmıze nasip et dedım45 gun terkettı benibu kadar dua edıp de bu sonucla karsılasmam benı müthiş bir umutsuzluga düşürdü55 gun agladımbır hafta dondum kaldımsonra bu sıteye rastladımtekrar umutlandım11 adım duasını yaptım 7-8 gece sabah dahil,olmadıkaria suresını okudum olmadıayetel kürsiyi okudum 170 defa olmadıcok sabırsızım bılıyorum ama haytında bırı olmasına dayanamıyorumben haketmemiştimrabbim istemıyor demekki diyorum kendı kendımeama yazdıklarınız umutlandırıyor yenıdenbana dönmez biliyorumbosuna dua edıyorum hem hayatındaki insanın da gunahına gırmez miyim? hayatım ve inancım arasında kaldımben hayatta her zaman aşık odugum kişiyi istedim rabbimden para pul su bu istemedmhamdolsun hıc bır derdım yok ama gonul mutlulugum yokhayata küstüm tat almıyorum hıc bır seydenben ne yapmalıyım? nasıl dua edeym gerı gelmesı ıcın dıye 145 ya muheymın cekıyorum 'ya vedüd' ismını gordum ama cok zikir ettıgımden bilinçaltı mı onu anlayamadım baska bır dua da gormuyorumatlatamıyorum arkadaslar olmuyor haytta kendıme ve aileme yakısır bır ınsanı bulmuşken kaybetmek agrıma gidiyor25 yasındayım ama cok yaşlıyımkandıl gecesi rabbime bana müsade et dedım dua edeyımama özel günüm aksam 9 da geldı cattırabbim istemıyorsun dimi dedim(ben rabbimle hep konusurum boyle benı yargılamayın)ama 313 ayetel kursıyı cektımsızlere de her ihtıyacı olana da yolladım kendı muradımı da dıle getırdımbılmıyorum ne olacakbır yandan rabbım kabul etmeyecegı duayı ettırmez dıyorum bır yandan rabbım istemıyor dıyorum bır yandan baska seyler kafamdaörümcek ağı gıbı herseyıcınden cıkamadımrabbım benı hiç mi sevmezsin,hiç m, duymazsın,hiç mi üzülmezsin dedim? neden dedim neden günlerce ben ne yapmalıyım??? ne sevdıgım gerı döner ne de rabbim affederben neden yaşamalıyım mutlu olmadıktan sonra?
Alıntı Yaparak Cevapla