Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #42
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

(ya vedud ) da çekebilirsiniz arkadaşlar (ya vedud=1000 kere)

seven ve sevilen (ya-vedûd)

sev ki sevilesin, sevdiğin kadar sevilirsin sevgi sunmadan sevilmeyi beklemek ağaç dikmeden yağmur beklemekle bir değil midir? seven daim sevilendir sevilen ise sevmeyi bilendir

ya vedud dendiğinde aklıma hep sevgi ve sevginin gücü gelir

sen sadece seven için güzelsin üzerindeki nurdan ve rahmetten urban ve güzelliğinde ki caziben sanki senden mi geliyor zannedersin
sinanların, sahabelerin, dede efendin, eyüp sulatanın olmasa sen neye yarardın, sana bu güzelliği veren velilerin gayb erenlerin ve daha nicelerinle sen güzelleştin
ya vedudun olmasaydı seni seven ve sen sevilen olur muydun hiç?
--------------------

Busemm Nickli Üyeden Alıntı

Canım ben anlamadım şimdi aykutla konuştum beni unut falan diyor asla namazdan şüphem yok ama yanlış mı yaptım bi yerde ya:S

Sevgili kardeşim şükret 6 aydır bekleyen 4 aydır bekleyen kardeşlerimiz var bak ne güzel konuşmussun namaza devam dualara devam hayırısızı hayırlı at yarabbim de Umut etmek sabır etmek Allahtan Ama sabırsızlık ümitsizlik şeytanın vesfesesidir Hiç yılmadan günde beş vakit namaza devam şaytan uğraşıyor ve vesfese veriyor merak etmeyin duanın sonu bir kocaman dağın arkasını görebilmektir namaz ise şeytana çekilen allahın bir kılıcı

Abdulkadir geylaniye Şeytan kılıç larla saldırınca Abdulkadir geylani hazretleri namazdan istifini bozmayıp şeytanı yendi

Alıntı Yaparak Cevapla