Konu
:
11 Adım Duası Çok Etkili...
Yalnız Mesajı Göster
06-27-2012
#
58
Prof. Dr. Sinsi
mrh, forumda iki yöntem var:
abdest alıyosun 2 rekat allah rızası için namaz kılıyosun sonra oturdugun yerde kalkmadan
1 elham
1 inşilah
1 ayetel kürsi
okuyosun ve yarabbim okumuş oldugum sürelerin sevabını öncelikle peygamberimize ve ashablarına ve abdul kadir geylani hz ruhuna bagışladım sen kabul et diyosun
sonra oturdugun yerden doguya dogru 11 adım atıyosun 11 adımın sonundada 11 kere ya seyyidi abdulkadir diyosun seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin rızan için duamı kabul etmesini istiyorum diyosun
bide bunlari buldum:
Abdül-kadir-i Geylani vesilesi:
Allahtan bir hacet ve dileği olan,kıbleye karşı olarak: 1 Fatiha,1 İnşirah,1 Ayetel Kürsi okuyup sevabını Şeyh Abdülkadir i Geylani hazretlerine bağışladıktan sonra doğu tarafına 11 adım yürüyerek 10 kere "ya seyyidi Abdül Kadir!" deyip Allahu Tealadan isterse, Allah u Teala o mübarek zatın hürmetine hacetini lütfeder
,
sonra:
Abdülkâdir Geylânî hazretleri buyurdularki:
Bir kere de; "Her kim her rekatında Fâtiha'dan sonra on bir İhlâs okuyarak, iki rekat namaz kılarsa, selâmdan sonra da on bir defâ Allah'ın Resûlüne salât ve selâm getirip benim ismimi anarak yalvarırsa(Abdülkâdir Geylânî hazretlerinin yüzü suyu hürmetine diyerek), Allahü teâlânın izni ve yardımıyla derhâl işi görülür
"
hangisini yapmaliyiz?
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul