Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #61
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

Herkese merhabalar arkadaşlar Yaklaşık 10 gün oldu bu site ile tanışalı 10 gündür yazılarınızı takip ediyorum Benim de bir çoğunuz gibi muzdarip olduğum konu aynı Hayatımın en sıkıntılı dönemini yaşıyorum Allah beterinden saklasın Aylardır işsizim, iş bulmakta zorlanıyorum Erkek arkadaşım, daha bir kaç öncesine kadar ayaklarımı yerden kesen adam uzunca bir süredir buz gibi davranıyor bana Ayrı şehirlerde de yaşadığımız için ona ulaşmak daha da zor Bugünler de ki tek tesellim 2 ay önce dünyaya gelen kız kardeşimin üçüz bebekleri Avutmaya oyalamaya çalışıyorum kendimi Canım çok yanıyor, içim dokuz kat oldu hasretten, acıdan Rabbime sığındım, sürekli dua ediyorum Bu duayı görünce umutlandım tekrar Dün gece allah kabul ederse önce namazımı kıldım, 11 adım attım tam duamı ederken içeri biri girdi, biraz konsantrem bozuldu ama bozmadım duamı tamamladım İnanılmaz heyecanlandım dua ederken, elim ayağım titredi Ama tam anlamıyla yerine getiremedim mi acaba bu gece tekrar dua etsem mi diye düşünüyorum Herkese sevgiler Rabbim hepimizin duasını kabul etsin
Alıntı Yaparak Cevapla