Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #64
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

merhablar arkadaşlar benm durumum biraz karşık aslına nerden başlayacağımı bilemiyorum bundan 8 ay önce biriyle çıkmaya başlamıştım herşey ii gidiyordu birbirimiz fazla tanımıyorduk fakat kendisinin benden önce yaşamış olduğu 8 yıllık ilişkisi yıpratmıştı onu derken birden ayrılma kararı aldı benden 2 hafta çıkmamıza rğmen ben ondan kendimden bişiler bulmuştum deger verdim oda istiyordu biliyorum ama bana keşke daha önce karşılaşsaydık demişti unutmak için çok çaba gösterdim ama başaramadım benle çıkmaya başladığında önceki ilişkisinden ayrılalı 7 ay olmuştu şuanda görüşmüyorum karşılaştığımızda yüzüme bile bakmıyorr telefonlarıma bile çıkmadı neden diye sorduğumda ona hala neden ısrar ediyorsun konuşmak istemiyorum demişti ben hala nedenini bilmiyorum okadar zoruma gittiki ayrıntılara girmiyorum ama fedakarlık yaptım onun için sonra hocaya gittim onun üzerinde büyüler yaptırmış kızlar falan dedi vss şeker okutturdum kavanozuna döktüm (tabi bunu ayrıldıktan kısa bi süre görüşünce yaptım) yani böle saçmalıklar yaptım ve şimmdi ne oldu hiç bişi inanınki onu hala çok seviyorum karşıma çok insan çıktı ama nafile cevirgel dularımı desem kuduriye dualarımı desem hangi dular olusa olsun demeki hala bişiler eksik şimdi söyleyin ne yapmam gerek kendimi hala toparlaymadım ama bu duaya inanıyorum olması için uğraşacağım allahtan ümit kesilmez yürekyten iste yeterki!!!!!!!!!!!!!!
Alıntı Yaparak Cevapla