Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #65
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

EyLüL Nickli Üyeden Alıntı

Dua değil,sureİnşirah Suresi

Konunun diğer mesajlarını okusanız bulacaksınız

Bismillahirrahmanirrahim

1 Elem neşrah leke sadrek

2 Ve vada'na 'anke vizreke

3 Elleziy enkada zahreke

4 Ve refa'na leke zikreke

5 Feinne me'al'usri yüsren

6 İnne me'al'usri yüsren

7 Feiza ferağte fensab

8 Ve ila rabbike ferğab

teşekkür ederimm eyLüL ben bi kaç yerde okudum ama hep farkLı yazıLmış şüphede kaLdım oyüzden
--------------------

huddamlı hoca Nickli Üyeden Alıntı

tamam diyelimki lakito sevgiliyi elde etmek için istendi evlenmek için o zaman asla geldiğinde dokunulmamalı kesinlikle zina yapılmamalı işte o küllü felaket dua ile getirtip yatıp kalıkıp heves alıp bırakmak ee sonrasını da yapan düşünsün artık konunun aslında özeti bu demek istediğim evlenmek için istersen dokunmayacanda bunuda unutmamak lazım dünyevi heves gözetilmeyecek zaten amaç yuva kurmak ya çünkü tutki dokunuldu ve evlilik olmadı o zaman bunun vebali nasıl ödenir allah istemedikimi olucak zaten iradeyi sen zorladın o zaman öle bekleyecen sonuna kadar uslu uslu

huddamlı hoca duanın hevesi oLmaz intikamıda oLmaz intikam heves için ediLen dua zaten kabuL oLmaz aLLahu teaLa zaten bizim içimizdekiLerini biLiyor her ne dua oLursa oLsun hayırLısıyLa denirse daha makbuL qeçer sevqi hafife aLıncak bişey deiL bence insanLar sevqiLerinden kara sevdaya düşüp öLüyorLar biLe ama şu kısım doqru sevqiLini döndürüpte bırakırsan saçma sapan şeyLer yaparsan oLmaz qünahtırr

Alıntı Yaparak Cevapla