Yalnız Mesajı Göster

11 Adım Duası Çok Etkili...

Eski 06-27-2012   #67
Prof. Dr. Sinsi

11 Adım Duası Çok Etkili...

zem heri buraya isim yazılmazbenim pirim fln da yoksadece ben kendi yaşadığım şeyden yola çıkıp birşey yazdımshadow a bir konuda sonuna kadar destek weriyorumburada önerilenlerle sonuca warılmazben zaten kimsenin reklamını yapmıyorumdediğim şu buradaki önerilerle zaman kaybediyorsunuzkestirme yoldan gidin ararsanız bilen birini bulursunuznetteki medyumlardan söz etmiyorumayrıca ben birinin reklamını yapsam bana gelen çok sayıdaki mesaja cewap olarak o kişinin adını adresini werirdimkimseye de wermedimben o uzun ayrılıkları we bunalımlı günleri yaşayıp allaha çok şükür ki feraha çıkmış biri olarak arkadaşlara burada deneyip deneyip zaman kaybetmeyin dedimdolandırılanları okuyorum çoğu netteki medyumlar tarafından kandırılmışişi bilen adamın nette insan aramaya zamanı mı olurzaten kapısında kuyruk olurdediğim bu allah hepsine yardım etsinherkes gönlünün muradına kawuşur hayırlısıyla dilerim
--------------------
shadow bir kez daha söyliyeyimsanırım gözünden kaçıyor yazdıklarım" burada önerilenlerle bir sonuca warılmıyacağı" konusunda sana tam katılıyorumok?

Alıntı Yaparak Cevapla